Relatels blog

  Forbedret forside på app.relatel.dk

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 3 mar. 2022
  • læsetid 4 min.
  Nu har vores hold af seje udviklere og detaljeorienterede designere været på banen igen. Det opdager du, når du logger ind på app.relatel.dk.
   
  Din oversigtsside har nemlig fået en grundig opdatering af ikke bare designet, men vi har også tilføjet helt nye muligheder og et smartere overblik, du kan bruge til at administrere din virksomheds telefoni.
   
   
  Opdateret oversigtsside på app.relatel.dk
   
  Ny placering, samme funktioner
  Aktiviteter
  Langt de fleste af funktionerne er præcis som du kender dem. Blot med en ny placering på siden.

  Placeringen har vi ændret, så du altid får vist dine aktiviteter (kolonnen i midten) - uanset hvilken skærmstørrelse, du kigger med fra. Så ved du hurtigt, om der er noget, du skal reagere på.
   
  Tip: Aktiviteterne kan du se som en slags "Facebook-feed". Her kan du i kronologisk rækkefølge hurtigt se vigtige begivenheder, som du kan tage action på. Det er fx telefonsvarerbeskeder, mistede opkald og smiley-bedømmelser fra kunderne.
   
   
  Ny funktion til dine hovednumre-wallboards: Skjul og skift rækkefølge
  I kolonnen til venstre har du "mini-wallboards" over dine forskellige hovednumre. Her ser du dagens opkalds-statistik på dine forskellige hovednumre, så du dagligt fx kan følge med i antal opkald og hvor længe dine kunder venter i røret.
   
  WallboardsSom noget helt nyt kan du nu minimere et wallboard ved at klikke på "-"knappen. Så skjuler du wallboardet, og kan på den måde vælge hvilke numre, du vil se statistik på.
   
  Du kan se og udvide skjulte wallboards ved at klikke på "redigér"-knappen under dine aktive wallboards. På den måde kan du ændre i wallboard-rækkefølgen, så du kan få vist statistik over netop dét hovednummer, der er vigtigst for dig.
   
  Tip: Indstillingen af wallboards er personlig, så selv om du skjuler et wallboard, så kan dine kollegaer stadig se det og sætte det op ud fra egne præferencer.
   
   
  Nemmere overblik over dine grupper
  GrupperOpdateringen giver dig desuden en hurtigere genvej til at se og administrere dine grupper.
   
  Klik på en gruppe i listen til højre med kollegaer. Så ser du gruppemedlemmerne og kan hurtigt til- eller framelde dig gruppen.
   
  Tip: Har du mange (eller lange) opkald, så sørg for at have flere medarbejdere, der kan springe til som back-up i grupperne i spidsbelastningsperioder.
   
   
  Hvordan var det nu, det var...?
  Har du allerede glemt, hvordan siden så ud før forårsrengøringen? Så tjek den ud herunder, hvor du også kan se den gamle vs. nye placering af funktionerne.
   
  Før:
  Oversigt gammel

  Nu:
  Opdateret oversigtsside på app.relatel.dk
   
  Har du ideer til flere funktioner? Så husk at du altid er mere end velkommen til at sende dem til os på siden her.
   
  New call-to-action

  Produktnyheder Produkt features