Relatels blog

  Hvad er et guldnummer?

  Skrevet af Kundeservice

  • 23 aug. 2019
  • læsetid 6 min.

  Opdateret den 11.04.2022

  Indenfor erhvervstelefoni er der en helt særlig kategori af numre, der er finere end andre. De bliver kaldt guldnumre. Vi gør dig i denne blogpost klogere på, hvordan et guldnummer kan hjælpe din virksomhed.


  Som navnet antyder, har guld
  nummeret en helt særlig værdi. Guldnumre er telefonnumre, som er noget særligt. Det kan være et nummer, der er let at huske som det klassiske 3x34. Det kan være et nummer, hvor flere af de samme cifre går igen – som vores kundeservicenummer 71 99 99 99. Eller det kan være et nummer, man let kan taste – som fx nummeret 12 34 56 78

  Skal vi hjælpe dig med at finde dit guldnummer?

  Et guldnummer der skaber tillid

  Der er mange, der har en opfattelse af, at et guldnummer er bedre for forretningen end et almindeligt telefonnummer, da guldnumre bliver set som et professionelt telefonnummer. Men hvorfor skal tallene i dit nummer have indvirkning på din succes som virksomhed?

  Når kunder skal vælge hvilken virksomhed, som de vil lave forretning med, er der mange faktorer, der spiller ind. Det er selvfølgelig vigtigt, at det basale er i orden; virksomheden skal have det rette produkt til en attraktiv pris. Men der er også de lidt mere uhåndgribelige faktorer, virker virksomheden troværdig og skaber den tillid? 

  I gamle dage handlede troværdighed og tillid fx om, hvor virksomheden lå og hvordan facaden og butikken så ud. Var det et ordentligt område, havde virksomheden en professionel facade, en butik med de rette vare på hylderne og en god betjening?

  Mindst facade guldnummer (1)

  Facaden på din butik er vigtig
  I disse digitale tider er der måske ikke så mange kunder, der fysisk besøger din butik. Her er det i stedet bl.a. dit telefonnummer og dine hjemmeside, som bliver opfattet som din facade.

  Har du et nummer, der signalerer troværdighed, og som måske tilmed også er nemt at huske? Så er du godt på vej, når du skal tiltrække nye kunder.

  I stedet for at besøge din butik fysisk kigger kunder i stedet på din hjemmeside for at se, om du har de rette vare på hylderne. Gør du det let at finde rundt, eller virker det kaotisk?

  Det er vigtigt, at det er samme oplevelse kunderne har over hele linjen. Din facade, din butik eller hjemmeside og din betjening skal alle levere en høj standard.

   

  Realistiske forventninger 

  Der er dog også grænser for, hvor godt et nummer du kan få som et guldnummer. Hvis du fx har en forventning om, at du kan købe 8 x 8 som et guldnummer til 499 kr. bliver vi desværre nødt til at skuffe dig. 

  Et normalt guldnummer kan noget ekstra, men det hører ikke til helt oppe i toppen blandt telefonnumre, hvor du kan finde det meget velkendte 88 88 88 88 nummer. Et guldnummer kan fx indeholde numrene 12 34, 007, 2020 eller andre let genkendelige tal-kombinationer.

  Men du vil desværre aldrig finde et nummer som 88 88 88 88 blandt de almindelige guldnumrene. Vi har også numre som er endnu mere specielle end et normalt guldnummer, de koster typisk omkring 10.000 kr. Og det vil ofte være i dialog med en rådgiver, at vi kan finde sådan et nummer til dig.

   

  Ekstra værdi med guldnummer

  I Relatel kæmper vi for de små virksomheder, så hvis du vælger et af vores gode numre, giver vi dig derfor også noget ekstra med i posen. Du får ikke kun et nyt hovednummer, som dine kunder kan kontakte dig på – du får samtidig også vores omstillingsløsning med i købet fra kun 60 kr./md.

  Vores omstillingsløsning sørger for, at du både kan håndtere dine kundehenvendelser på en nem måde og samtidig levere god kundeservice – også når dine kunder er kommet "ind i butikken".

  Med vores omstillingsløsning får du fx mulighed for at lave en velkomsthilsen, ringekæder og sætte dine åbningstider. Det er funktioner, som sikrer, at din virksomhed har et professionelt setup, som vil komme dig og dine kunder tilgode.

   

  Vi har lavet denne video, der viser dig, hvilken værdi du kan få ved at have en omstillingsløsning fra Relatel.   Ofte stillede spørgsmål

  Hvad koster et guldnummer?

  Der er som sagt flere kategorier af guldnumre, så alt efter hvor godt dit nummer skal være så bliver prisen også desto dyre. Hvis vi tager udgangspunkt i et normalt guldnummer, så koster de  499 kr. Og det er en engangsudgift.

  Hvis du godt vil have et af vores numre fra den øvereste hylde, så er prisen 10.000 kr. (også en engangsudgift).

  Hvis du i stedet er interesseret i et godt 70 nummer, så har vi dem på hylden til kun 0 kr. Det vil altså sige, at du kan få dit første hovednummer gratis med Relatel.  

  Hvem ejer nummeret?

  Når du har valgt et nummer hos os, så er det dit nummer, og du kan selvfølgelig tage det med dig – hvis du finder et andet tilbud.

  Er guldnummeret et mobilnummer?

  Ja, det kan både bruges som hovednummer og som mobilnummer.

  Hvordan bestiller jeg et guldnummer? 

  Vi kan sende dig en liste med vores bredeste udvalg af numre, eller du kan tale med vores rådgivere om, hvilke nummer, der kunne passe dig. Du er velkommen til at ringe til os på 71 99 99 50. 

   

  Skal jeg have et nyt Sim-kort hvis jeg køber et guldnummer?

  Ja hvis du skal bruge dit guldnummer i din mobil. Der foregår helt som normalt, når du skal have et nyt nummer. Dit nye guldnummer ligger på et sim-kort, som du skal sætte i din mobil. Du kan også vælge at få dit nye sim-kort som eSIM i stedet for et fysisk sim-kort. Hvis du skal bruge dit guldnummer som et hovednummer, så modtager du det elektronisk, da det ligger i skyen. 

  Hvad er fordele ved et guldnumre hos Relatel?

  Når du handler med os, får du lige præcis dét, vi har lovet. Vi har ingen opstartsgebyrer eller betingelser med småt. Vi kæmper for de små virksomheder i Danmark ved ligetil telefoni og software, hvor vi giver dig de bedste produkter og den bedste service til fair priser. 


  Kigger du bare, eller vil du tale med os?

  Du er meget velkommen til at fortsætte rundt på vores side, og se mere om os,vores løsninger og vores service. Men vil du hurtigt frem til, hvilken løsning der passer bedst til jeres behov, og hvad den koster, så udfyld og send formularen. Du hører fra os inden for 2 arbejdstimer.
  UDFYLD KONTAKTFORM

  Tips & tricks til erhvervstelefoni