Relatels blog

  Få ekstra værdi med et guldnummer

  Skrevet af Kia Høier

  • 5 aug. 2019
  • læsetid 6 min.

  Indenfor erhvervstelefoni er der en helt særlig kategori af numre, der er finere end andre. De bliver kaldt guldnumre. Vi gør dig klogere på, hvordan et guldnummer kan hjælpe din virksomhed.

  Som navnet antyder, har guldnummeret en helt særlig værdi. Guldnumre er telefonnumre, som er noget særligt. Det kan være et nummer, der er let at huske som det klassiske 3x34. Det kan være et nummer, hvor flere af de samme cifre går igen – som vores kundeservicenummer 71 99 99 99. Eller det kan være et nummer, man let kan taste – som fx nummeret 12 34 56 78. 

  Et nummer, der skaber tillid
  Der er mange, der har en opfattelse af, at et guldnummer er bedre for forretningen end et almindeligt telefonnummer. Men hvorfor skal tallene i dit telefonnummer have indvirkning på din success som virksomhed? 

  Når kunder skal vælge hvilken virksomhed, som de vil lave forretning med, er der mange faktorer, der spiller ind. Det er selvfølgelig vigtigt, at det basale er i orden; virksomheden skal have det rette produkt til en attraktiv pris. 

  Men der er også de lidt mere uhåndgribelige faktorer; virker virksomheden troværdig og skaber den tillid? 

  I gamle dage handlede troværdighed og tillid fx om, hvor virksomheden lå og hvordan facaden og butikken så ud. Var det et ordentligt område, havde virksomheden en professionel facade og en butik med de rette vare på hylden og en god betjening? 

  Facaden på din butik er vigtig 
  I disse digitale tider er der måske ikke så mange kunder, der fysisk besøger din butik. Her er det i stedet bl.a. dit telefonnummer, som bliver opfattet som din facade. 

  Har du et telefonnummer, der signalerer troværdighed, og som måske tilmed også er nemt at huske? Så er du godt på vej, når du skal tiltrække nye kunder. 

  I stedet for at besøge din butik fysisk kigger kunder i stedet på din hjemmeside for at se, om du har de rette vare på hylderne. Gør du det let at finde rundt, eller virker det kaotisk? 

  Det er vigtigt, at det er samme oplevelse kunderne har over hele linjen. Din facade, din butik og din betjening skal alle levere en høj standard.

  Ekstra værdi
  Hos er det ikke nok for os, at vi kan tilbyde dig et stort udvalg af guldnumre.  

  Når du vælger et af vores gode numre, giver vi dig derfor også noget ekstra med i posen. Du får ikke kun et nyt hovednummer, som dine kunder kan kontakte dig på – du får samtidig også vores omstillingsløsning med i købet.  

  Sikrer den gode kundeservice
  Vores omstillingsløsning sørger for, at du både kan håndtere dine kundehenvendelser på en nem måde og levere god kundeservice – også når dine kunder er kommet "ind i butikken". 

  Alle vores guldnumre kommer med vores omstillingsløsning. Her får du fx mulighed for at lave en velkomsthilsen, ringekæder og sætte dine åbningstider. Det er funktioner, som sikrer, at din virksomhed har et professionelt setup, som vil komme dig og dine kunder tilgode. 

  FAQ
  Hvad koster et guldnummer?
  Prisen på et guldnummer er 499 kr. 

  Hvem ejer nummeret?
  Når du har valgt et nummer hos os, så er det dit nummer, og du kan selvfølgelig tage det med dig, hvis du finder et andet tilbud. 

  Er guldnummeret et mobilnummer? 
  Ja det kan både bruges som hovednummer og som mobilnummer. 

  Hvilke fordele er der ved så guldnumre? 
  Når du handler med os, får du lige præcis dét, vi har lovet. Vi har ingen skjulte gebyrer eller betingelser med småt. Vi ved, hvor vigtigt gode relationer er, og vi ønsker de bedste relationer til vores kunder. Så du har lyst til at forblive kunde år ud i fremtiden.  

  Tips & tricks til erhvervstelefoni