Relatels blog

  Relatel har fødselsdag og du er inviteret

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 26 okt. 2022
  • læsetid 2 min.

  HURRAAA! Relatel fylder 3 år den 27. november, og det fejrer vi med en tidlig fødselsdagsgave til din virksomhed 🎁 Så allerede fra den 1. november får en lang række mobilpakker mere indhold og flere funktioner - til helt samme pris som altid.

   

  Gaveregn over mobilpakkerne 

  Du fortjener en STOR high five og en endnu større gave fra os. For det er takket være virksomheder som din, at vi snart kan fejre fødselsdag 🎉

  Derfor kommer vi ekstra indhold i udvalgte mobilpakker fra 1. november, så endnu flere virksomheder fremover kan få glæde af funktioner som eksempelvis Datapulje, lynhurtig 5G-data og meget mere udlandstelefoni.

   

  Celebration_icon_large

   

  Så meget kommer der ekstra i mobilpakkerne:

   

  • Fri Tale + 25 GB m. Datapulje og 4G:
   Har din virksomhed denne pakke, så kan du glæde dig til at få hurtigere dataforbindelse. 5G-data bliver nemlig fremover en del af pakken.

   

  • Fri Tale + 25 GB:
   Lige som i pakken herover ⤴️, så bliver 5G-data også inkluderet i denne pakke. Og udover at din virksomhed dermed kan få endnu hurtigere hastighed på mobilen, så bliver Datapulje også en del af pakken. Så kan I bruge mobildata fra én fælles pulje og nemt undgå, at enkelte medarbejdere løber tør for data hver måned.

   

  • Fri Tale + 50 GB:
   Denne mobilpakke får hele 3 ekstra ting inkluderet i abonnementet fra 1/11. Og præcis som med de øvrige pakker, så betaler du IKKE ekstra for det.
  1. Meget mere tale til udlandet. For der kommer nemlig dobbelt så meget udlandstale i pakken. Så med denne pakke kan du fremover tale i hele 10 timer fra Danmark til 58 lande.

  2. Roaming World bliver også en del af mobilpakken. Så kan medarbejdere med denne pakke tage mobilen med til udlandet og frit ringe eller sende sms/mms hjem til Danmark fra eller nationalt i 25 lande. Og bruge 20 GB data i de inkluderede lande.

  3. Endelig så bliver Datapulje også en del af abonnementet. Så kan din virksomhed automatisk dele data mellem forskellige medarbejdere og nemt undgå at løbe tør for mobildata.

   

  • Fri Tale + Fri Data 5G:
   Abonnementer med denne pakke får helt automatisk glæde af funktionen Datapulje fra 1. november. Data fra din virksomheds mobilpakker kommer i en fælles pulje, som I deles om. På den måde bliver jeres dataforbrug meget mere fleksibelt.

   

  • Fri Tale + Fri Data 5G Special:
   Den 1. november kommer der automatisk to lækre funktioner mere i denne særlige mobilpakke.
  1. Først og fremmest bliver Datapulje en del af pakken. Så bliver det nemmere at undgå, at enkelte medarbejdere løber tør for data hver måned, da I fremover kan bruge mobildata fra én fælles pulje.

  2. Datakald-funktionen kommer også med i pakken. Det betyder at opkald fra mobilen bliver endnu mere fleksible, da du med denne pakke fremover kan ringe og modtage opkald via din internetforbindelse.

   

  Opgraderingerne sker helt automatisk, så din virksomhed kan få glæde af dem allerede fra 1. november.

  Hvis du vil vide mere om de forskellige funktioner, så tjek endelig vores supportartikler, hvor du kan blive klogere på det meste.

  Ellers er du som altid velkommen til at ringe på 71 99 99 99 eller skrive til kundeservice@relatel.dk. 

   

  Med venlig fødselsdagshilsen

  Relatel

   

  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produkt features