Relatels blog

  Optimer dine samtaler: Se hovednummer og kundens navn når mobilen ringer

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 2 aug. 2023
  • læsetid 5 min.
  Se hvem der ringer til dit hovednummer, så du ved hvem du kan forvente at få i røret. Nu kan du nemlig både få vist dit hovednummer og navnet på det indgående opkald på samme tid.

   

  Med Relatel får du et bedre overblik over dine opkald

  I kommer tit med rigtig god feedback og ideer til nye funktioner. Det lytter vi meget gerne til, så bliv endelig ved med det!

  Denne gang er jeres forslag blevet til en af vores yndlingsting: Nemlig at gøre hverdagen så simpel som mulig for vores kunder ❤️

  Derfor kan du fremover få et mere enkelt overblik over dine indgående opkald på mobilen, så du lynhurtigt kan se, hvem der ringer.


  Hvad svarer du, når mobilen ringer?

  Du har længe haft muligt at få vist dit hovednummer, når kunderne ringer til din virksomhed. Så kan du nemt se, hvilken afdeling opkaldet er til.

  Som noget nyt kan du aktivere en notifikation på mobilappen, så du både kan se navnet på den person, som opkaldet kommer fra, og samtidig får vist det hovednummer, som opkaldet kommer ind på. 
  Så kan du nemt se forskel på, om opkaldet er til dig eller din virksomhed, så du præsenterer dig passende, når du tager telefonen 👌

  Se i eksemplet herunder hvordan det ser ud, hvis du modtager et opkald fra kontakten “Alice Meyer” til hovednummeret "Hovednummer".
  Husk at du selv kan navngive dit hovednummer på app.relatel.dk -> kontrolpanel -> Hovednumre -> redigér hovednummer, så du nemt kan se forskel, hvis du har flere hovednumre.

   

  Se hvem der ringer til hovednummeret

  Aktiver notifikationer og se hvem der ringer

   

  Spørgsmål og svar om visning af hovednummer samt navn på indgående opkald

   

  Hvordan aktiverer jeg funktionen?
  Funktionen aktiveres via Relatel mobilappen.
  Det tager kun få klik og få sekunder at slå det til.
   
  • Gå til Indstillinger (☰) 

  Gå til indstillinger

  • Gå til Notifikationer 

  Gå til notifikationer

   

  • Gå til Indgående opkald

  Aktiver notfikationer om indgående opkald i mobilappen

   

  • Swipe knappen til højre ud for Indgående opkald
  Du vil nu modtage en notifikation med navnet eller nummeret på det indgående opkald samtidig med at du kan se dit hovednummer nedenunder.


  Hvor downloader jeg mobilappen?

  Hent Relatel i Google Play

  Hent Relatel i App Store


  Hvornår virker det?

  Du kan allerede nu slå funktionen til og begynde at bruge den.

  Hvis du har spørgsmål til funktionen, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 71 99 99 99 eller på kundeservice@relatel.dk.   Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produktnyheder Produkt features