Relatels blog

  Nyhedsbrief: December 2022

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 2 dec. 2022
  • læsetid 6 min.
  Hverdagene i din virksomhed går sikkert ekstra hurtigt her i julemåneden. Derfor kan du her få et overblik over de opdateringer og nyheder, der er kommet i december. Så misser du ikke vigtig viden eller fede funktioner til din virksomhed.
   
  Nyheder i december:
   
  • Nyt design på opkaldssiden på app.relatel.dk. Din opkaldsside på app.relatel.dk har skiftet udseende. Samtidig har du fået et par nye funktioner og et responsivt design, så du nu også kan se hele siden fra fx din mobil eller tablet.

   Opkaldssiden ligner den nuværende side med Kontakter, og du vil kunne genkende designet og mange af funktionerne herfra.

   Ny opkaldsside:
   Nyt design på opkaldssiden
   Nye funktioner på opkaldssiden:
   - Tags: Du kan se tags på en kontakt. Så kan du nemt se, om det fx er en kunde eller samarbejdspartner, der ringer.
   - Menuknap: Du har fået en menuknap i højre side af en kontakt. Her kan du ringe direkte op til kontakten, sende en sms, redigere kontakten eller tilføje/fjerne en markering af kontakten.

   Ud over de nye funktioner, så har opkaldslisten præcis de samme informationer som du er vant til:

   - Hver vandret række svarer til ét opkald.
   - Navnet på kontakten er længst til venstre
   - Det seneste opkald (både indgående og udgående) kan du se i den midterste kolonne. Her kan du også se ventetid og varighed af opkaldet.

   Opkaldssiden før:
   Opkaldsliste - gammel

   

  • Nye funktioner på Smiley-siden. app.relatel.dk -> Smiley kan du nu finde et par nye funktioner, så du får et endnu smartere overblik over din kundetilfredshed.
   Du kan fx komme direkte ind på dén kontakt, der har givet en smiley, ved at klikke på Skærmbillede 2022-12-06 kl. 09.44.38 til højre i smiley-kortet.

   Gå direkte til kontakt der har givet smiley
   Det er også blevet nemmere at sortere hvilke hovednumre eller medarbejdere, du vil se smileys på. Og så kan du se fordelingen af glade/sure smileys (eller røde/gule/grønne smileys, hvis du bruger tNPS) ved at holde musen over det samlede antal smileys.

   Se fordelingen af smileys

  • Nyt Wallboard i beta. Med Wallboard får du en skærm, hvor du bl.a. kan se live-statistik over dagens opkald, smileys og ventetid på dit hovednummer. Så kan du lynhurtigt se, om der er nok medarbejdere på telefonen, og om der er noget, I skal tage action på. Det kræver blot at én medarbejder i din virksomhed har Omstilling Premium.

   Du kan nu prøve en helt ny betaudgave af wallboardet - endda i dark mode. Her får du både en mere tydelig fordeling af mistede og besvarede opkald, og et endnu bedre overblik over dagens smileys - også hvis du bruger tNPS.

   Pro-tip: Savner du den lyse udgave af beta-wallboardet, så tilføj ?light til sidst i url'en for at se light mode i stedet.

   Find beta-Wallboard:
   Log på app.relatel.dk -> Kontrolpanel -> Telefonnumre -> Redigér hovednummer -> Scroll ned og klik på "Vis Wallboard"

  Skærmbillede 2022-12-05 kl. 16.10.51


   

  • Juletoner som ventemusik. Et tilbagevendende kundeønske er blevet til virkelighed! Nu kan du nemlig få tonerne af julens kendte sange som ventemusik på både dit hovednummer (hvis du har Omstilling) eller direkte på dit mobilnummer (hvis du har Omstilling eller Mobilfeatures) 🎄🎁
   OBS: Husk at ændre din ventemusik, når vi rammer januar. Altså med mindre du arbejder i Grønland og har nisse-medarbejdere ansat på lageret 🎅

  Få juleringetoner på hovednummeret:

  Log på app.relatel.dk -> kontrolpanel -> indgående opkald -> udskift ventemusik til "Juleringetoner".
  Julemusik på hovednummer

  Få juleringetoner på dit mobilnummer:

  Log på app.relatel.dk -> Min profil -> Telefoni -> Brugerdefineret ringetone -> sæt flueben i “Aktiver juleringetoner”.

  Julemusik på mobilen

   

  Få direkte besked om alt fra produktnyheder til ændringer af dine abonnementer. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få vigtige informationer - direkte i din indbakke.

   

  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produktnyheder Produkt features