Relatels blog

  Mobilnyhed: Datakald og flere features i iPhone-app'en

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 11 maj 2021
  • læsetid 4 min.
  Har du set, at Relatel-mobilapp'en til iPhone har fået et ansigtsløft?
  Vi har ændret lidt på designet, flyttet rundt på enkelte funktioner og tilføjet nye.

  Fremover finder du fx features som Datakald, Samtaler og Markeringer i iPhone-app'en. Så kan du lettere være på farten med Relatel i lommen.

   
  Med den sidste nye opdatering af Relatel-app'en til iPhone (iOS) kan du være mindre bundet til dit skrivebord. Vi har nemlig tilføjet nogle af funktionerne, du allerede kender fra desktop-versionen.
   
  Har du tidligere brugt den separate Datakald-app på din iPhone, så har vi endda ekstra gode nyheder til dig nederst på siden!
   
  Læs med herunder ⤵️ og bliv klogere på alle ændringerne.
   
  Hvad er nyt?
  iPhone startskærm- Ny startskærm med Samtaler
  Ser din forside anderledes ud end normalt, når du åbner app'en til iPhone? Så har du allerede den nyeste version.
   
  Din nye startskærm byder på nogle af funktionerne fra "Samtaler"-featuren, som du måske kender fra desktop. Her finder du listen over alle dem, du har været i kontakt med. Sorteret så den sidste kontakt står øverst på listen.

  - Markeringer af Samtaler
  Under Samtaler finder du featuren Markeringer. Dem kan du bruge som en tjekliste over dine kundehenvendelser, hvor du har mulighed for at tilføje og fjerne markeringer af en samtale, så du nemt kan finde den igen. Swipe til venstre på en kontakt for at fjerne eller tilføje en Markering.

  Vi har startet blidt ud med at tilføje en del af desktop-funktionerne fra Samtaler og Markeringer. Resten arbejder vi på at få lagt ind i app'en på et senere tidspunkt.
   
  - Telefonsvarer ligger under "Mere"
  Du kan stadig aflytte dine telefonsvarerbeskeder på mobilapp'en. Funktionen har holdt flyttedag, og ligger nu under "Mere" i dit nederste højre hjørne af app'en.
   
  - Aktiviteter er rykket til højre i menu-baren
  Din gamle startskærm med Aktiviteter har veget pladsen for Samtaler. Men du kan stadig finde funktionen, hvis du klikker på klokke-ikonet i menuen nederst på skærmen.
   
  - Opdateret design
  Udseendet er ikke alt, men vi synes alligevel, at du skal have lidt lækkert at se på. Så tag på rundtur i den opdaterede app, og se om du kan finde de steder i app'en, hvor vi har tilføjet nye ikoner og resten af det designsprog, du kender fra desktop.
   
  iPhone Datakald- Datakald-funktionen er tilføjet
  Bruger du Datakalds-funktionen på din iPhone? Ellers kan du komme til det i den nye app-udgave, hvis dit abonnement giver dig adgang til det.
  Vi har nemlig også tilføjet Datakald-funktionen til mobilapp'en, så du kan modtage og foretage opkald direkte via din internetforbindelse.
   
  Hent Relatel-app'en - slet Datakald-app'en
  Har du tidligere brugt mobil-app'en "Datakald" på enten iPhone eller iPad, skal du sørge for at downloade Relatel-app'en i stedet. Så er du sikker på, at din app fortsat bliver opdateret, da vi er i gang med at udfase den gamle Datakald-app. Du kan derfor heller ikke finde den i App Store længere.
   
  Til gengæld behøver du ikke længere have to forskellige apps til hhv. Datakald og Omstilling. Det hele har vi nu samlet i Relatel-app'en for at gøre det nemmere for dig at have kontakt med dine kunder.

  HUSK før du sletter Datakald-app'en: Slå Datakald fra i app'en under "Mere". Og genaktivér Datakald i Relatel-app'en under "Mere", når du har hentet den i App Store. Ellers kan du risikere at funktionen ikke virker, og du ikke kan modtage opkald.
   
  Husk at opdatere din app i App Store, hvis ikke din telefon automatisk henter opdateringer. 
   
  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produktnyheder