Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

Vi har både et nyhedsbrev til kunder og et nyhedsbrev til dem, der ikke er kunder (endnu)

iPhone 13 256GB midnat

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vind en iPhone 13

Tilmelder du dig et af vores nyhedsbreve senest d. 7. november, så deltager du automatisk i konkurrencen om en iPhone 13. 

Vi vil elske at holde kontakten med dig, derfor sætter vi en iPhone 13 på højkant til alle, der tilmelder sig vores nyhedsbrev senest d. 7 november. 

Telefonen er en iPhone 13 256GB Midnat til en værdi af 7.899 kr. (vejledende pris). 

Vi glæder os til at møde dig i din inboks!

Vi giver den heldige vinder direkte besked. Relatels medarbejdere og samarbejdspartnere kan ikke deltage i denne konkurence. 

Nyhedsbrev til ikke-kunder

 • Vi kæmper for dig

  💪 Nyd godt af vores erfaring med små og mellemstore virksomheder, når vi deler viden, der kan gøre en forskel for din forretning. 

 • Ekspertviden i erhvervstelefoni

   🎓 Vi gør dig opmærksom på faldgrupperne indenfor erhvervstelefoni, og vi klæder dig på, så du kan træffe det bedste valg for din virksomhed.
 • Skab de bedste relationer

  ❤️ Vi ved, hvor vigtig din relation til dine kunder er, så lad os guide dig til at skabe endnu stærkere relationer, der kan styrke din virksomhed. 

Nyhedsbrev til kunder

 • Nyheder du ikke vil gå glip af

  🆕 Vær blandt de allerførste til at få besked, når vores udviklere har tryllet et nyt produkt frem, eller vi har finpudset dine abonnementer.

 • Pro-hacks, tips & tricks

  🔍 Bliv superbruger i Relatel, få tips til at give dine kunder sublim kundeservice og få tweaks til at gøre dit arbejde lettere og hurtigere.

 • Tilbud målrettet til dig

  🏹 Få automatisk information, når vi fx har tilbud på professionelle indtalinger eller når vi har nye produkter, der måske passer bedre til dig.