Relatels blog

  Mere kærlighed til mobilappen

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 6 sep. 2022
  • læsetid 2 min.
  Det sidste stykke tid har vi arbejdet benhårdt på at tilføje nye funktioner og strømline designet på vores mobilapp. Uanset om du er iPhone- eller Android-bruger, kan du få glæde af ændringerne, der fx byder på notifikationer om mistede opkald og en sms-funktion direkte i mobilappen.
   
  Bruger du mobilappen?
  Plejer du at logge på din Relatel-konto fra din browser eller desktop-appen på computeren? Det kan du sagtens kombinere med at bruge vores mobilapp til enten iPhone eller Android, når du er på farten.
   
  Download til iPhoneDownload til Android
   
   
  Større fleksibilitet til din virksomhed
  Byder din hverdag ikke på stillesiddende timer foran computeren, så kan du også nemt styre din telefoni fra mobilappen. Den kan du fx bruge til lynhurtigt at få overblik over dine kundehenvendelser, svare opkald og administrere din Relatel-konto.
   
  Vi tilføjer løbende fede nye features til mobilappen, så det bliver endnu lettere for dig at have dine kunder og kollegaer med i lommen. Se de nyeste ændringer herunder ⤵️
   
  En længe ventet nyhed: Få notifikationer på mobilen
  Vælg notifikationer i mobilappen
  I er rigtigt gode til at ønske nye funktioner, der kan gøre hverdagen nemmere for jer og jeres kunder. Vi lytter til jer, og derfor har vi udviklet en meget efterspurgt mobilfeature: Notifikationer på mobilappen.
   
  Du kan bl.a. få notifikationer om mistede opkald, smileys og nye telefonsvarerbeskeder. Du kan også få besked, hvis der er kommet en ny sms til din virksomheds hovednummer - eller når du får et indgående opkald.
   
  Find notifikationer ved at klikke på menuknappenMenu i mobilappnederst til højre i appen. Så kan du vælge, hvilke notifikationer du vil modtage på mobilen.
   
  Send sms'er til dine kontakter direkte fra mobilappen
  Send sms til kontakt i mobilappen
   
  Du kan nu også sende sms'er til dine kontakter direkte fra mobilappen. Så kan du nemt skrive til dine kunder og kollegaer, når du har brug for at give en hurtig besked.
   
  Du sender beskederne som web-sms, og du kan se dine sendte beskeder ved at klikke på kontakten, du har skrevet til. Og så kan du endda vælge, om afsenderen skal være dit mobilnummer, dit firmanavn eller din virksomheds hovednummer, hvis du har tilkøbt funktionen "Hovednummer SMS".
   
  Klik dig ind på en kontakt og find sms-funktionen nederst på skærmen.
   
  Hurtigt og samlet overblik over din kundekommunikation
  Kontaktaktiviteter i mobilappenVi hører ofte fra vores kunder, at tiden er knap, når du er selvstændig eller arbejder i en lille virksomhed. Derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig at bruge mobilappen til at håndtere din kommunikation med kunderne - også når du er på farten.
   
  Når du klikker på en kontakt i mobilappen - fx når en kunde har ringet til dig - får du lynhurtigt et samlet overblik over alle de aktiviteter, der har været med den pågældende kontakt. Så kan du nemt se alle aktiviteter i kronologisk rækkefølge, aflytte telefonsvarerbeskeder og optagelser, se opkald, smileys, noter og web-sms'er.
   
  Hent mobilappen til iPhone eller Android og kom i gang med det samme. Du kan også læse også vores supportartikel om mobilappen, hvor du kan se mere om de øvrige funktioner i appen.

   

  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produktnyheder Produkt features