Relatels blog

  Hvad er et hovednummer?

  Skrevet af Kundeservice

  • 3 feb. 2021
  • læsetid 5 min.

  Hvad er et hovednummer?

  Et hovednummer er ligesom en professionel facade til din virksomhed. Det er et firma telefonnummer, som I gerne vil have at nye og potentielle kunder kontakter jer på. Hos Relatel får du dit første hovednummer til 0 kr. 

  Når I skal ringe ud fra jeres virksomhed, bestemmer I selv, om I vil ringe ud fra jeres hovednummer (firma telefonnummer) eller jeres mobilnummer. Det styrer I let inde fra vores omstillingsløsning. Det kan være en fordel ikke at ringe til kunder fra et mobilnummer, da det efterfølgende vil være det nummer, som kunden vil kontakte jer på. Ringer I via hovednummeret, er det kun det nummer, som kunderne ser og ringer tilbage på. 

   

  Fordelene ved et hovednummer

  Fordelene ved at have et hovednummer er, at I kan samle alt jeres telefoni på ét nummer. Det gør det let at få et overblik over, hvem der har ringet til jer, og om der er mistede opkald, som der skal ringes tilbage til.

  Når der bliver ringet op til hovednummeret, er det også meget let at omstille opkaldet til den rigtige person. Hvis personen tidligere har talt med en medarbejder vil Relatels omstillingssystem også selv foreslå den medarbejder, som kunden skal viderestilles til. 

  Hovednummer_1

   

  2 numre på 1 mobil 

  Med et hovednummer behøver du heller ikke bøvle med en mobiltelefon med to sim-kort, hvis du fx gerne vil adskille dine private opkald fra dine virksomhedsopkald.

  Du kan vælge, at dit mobilnummer kun skal bruges privat, så når der bliver ringet til det nummer, så ved du, at det er en privat samtale. Og du har derved også mulighed for at holde fri og selv bestemme, hvornår dine kunder skal kunne få fat på dig. Det hele styrer du let inde fra vores mobilapp, som findes både til iPhone og Android.

   

  Skræddersy din omstillingsløsning 

  Hos Relatel vil vi altid tilbyde vores kunder de bedste produkter med den bedste service til fair priser. Vores omstillingspakker indeholder derfor præcis de features, som I som mindre virksomhed har brug for.


  Du får altid få dit hovednummer sammen med en omstillingsløsning. Vi har tre omstillingsløsninger til 50, 100 og 200 kr/bruger/md. 


  Relatels mindste omstillingsløsning hedder Omstilling Starter, og med den får alle brugere blandt andet mulighed for at omstille opkald, og de kan også sende 100 web-sms'er gratis om måneden. 

  I Relatels omstillingspakker skelner vi mellem:

  • bruger-features, som kun er tilgængelige for den omstillingsbruger, som har den relevante pakke og
  • virksomheds-features, som alle virksomhedens omstillingsbrugere kan benytte, ligegyldigt hvilken pakke de har.

  Det betyder, at I lettere kan sammensætte de omstillingspakker, som netop passer til jeres behov.  

  Video om hovednummer
  Se denne video, om hvilke features, du kan få adgang til med et hovednummer, og hvilken værdi de kan tilføre din forretning. 


   

   

  Vil du også have et hovednummer?

  Udfyld og send formularen i linket nedenfor. Du hører fra os inden for 2 arbejdstimer – og selvfølgelig hurtigere, hvis muligheden byder sig.

  Du kan også ringe til os på 71 99 99 50. 

  UDFYLD KONTAKTFORM

  Tips & tricks til erhvervstelefoni Produkt features