Relatels blog

  Nyhed: Sæt status på "Forstyr ikke"

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 6 okt. 2021
  • læsetid 3 min.

  Der er godt nyt til dig, uanset om du er møderamt, ligger i tandlægestolen eller bryder bølger på surfbrættet i Portugal.

  Med Relatels "forstyr ikke"-funktion, kan du nemlig fremover selv skrive årsagen til, at du ikke vil forstyrres. Og samtidig markere hvornår du er tilbage igen.

   

  Få lynhurtigt overblik - ét sted

  Forstyr ikke status på desktop

  Vi har gjort det endnu nemmere for dig at se, hvorfor din kollega ikke vil forstyrres på telefonen. Så behøver du ikke bruge tid på at lede i hendes kalender, men kan nemt se, om hun er til frokost, til møde eller på ferie.
  Du kan både se din kollegas status i boksen, når du omstiller, og på listen over dine kollegaer.

   

  Forstyr ikke status omstillingsboks

   

  Uanset om du sidder foran computeren på app.relatel.dk eller er på farten med din Relatel-app til mobilen. Så kan du på et øjeblik få svar på, om du kan omstille et opkald fra en kunde til din kollega.

   

  Skift status både på computer og mobil

  Status forstyr ikke møde indtil kl 16 iphone
   
  Du skifter status samme sted, som du aktiverer at du ikke vil forstyrres. Og du kan opdatere din status både fra computeren og din Relatel mobilapp.
  Kombinerer du din status med detaljer om hvornår du er retur, så kan dine kollegaer endnu nemmere se, hvornår du vil forstyrres igen.

  Status forstyr ikke møde til bestemt tidspunkt

   

  Opdater din status automatisk med Zapier

  Tag dine statusopdateringer til det næste niveau og slip for at opdatere dem manuelt hver gang, du går til møde. Du kan nemlig helt automatisk få titlen på dine møder til at stå som din status.
  Alt du skal gøre, er at bruge Zapier til at integrere din kalender med Relatel. Så kan du fx automatisk gå i forstyr ikke, når dit møde starter. Og samtidig vise dine kollegaer, hvilket møde, du er til.
  Læs mere om nogle af de muligheder du har, når du bruger Relatels integration med Zapier.

   
  Har du spørgsmål til hvordan du bruger funktionen? Så forstyr os endelig på tlf. 71 99 99 99 - eller send os en mail på kundeservice@relatel.dk
   
  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produktnyheder Produkt features