Relatels blog

    Længe ventet nyhed: 4G-tale (VoLTE) og wifi-opkald hos Relatel

    Skrevet af Cæcilie Hansen

    • 9 feb. 2022
    • læsetid 4 min.
    Vil du have bedre opkaldskvalitet og hurtigere opkaldsforbindelse, når du taler med kunderne? Så er der godt nyt til dig, der har en mobilpakke hos Relatel.
     
    Du får fremover adgang til både 4G-tale (VoLTE) og wifi-opkald i Danmark med din pakke - uden ekstra omkostninger. Aktivér funktionerne allerede i dag i dine mobilindstillinger, og få hurtigere opkaldforbindelse og en bedre kvalitet på dine samtaler.
     

    Æren er (også) din!
    I er rigtigt gode til at komme med ønsker, forslag og ideer til vores produkter (og TAK for det!). Og når vi løber listen med alle vores kundeønsker igennem, så står 4G-tale og wifi-opkald temmeligt højt.
     
    Men ikke længere!
     
    For vi har slået pjalterne sammen med TDC NET (det er dem, der sørger for mobilnetværket hos Relatel), og eeeendelig indfriet jeres ønske :)
     
     
    Få hurtigere forbindelse med 4G-tale
    Kært barn har som bekendt mange navne, og du kender måske også 4G-tale som VoLTE eller Voice over LTE. Og det betyder, at du kan bruge 4G-netværket både til at bruge data på mobilen, men også til at tale med dine kunder.
     
    Netværk
    Taler både du og kunden via 4G, så vil du opleve, at opkaldet når hurtigere frem til den du taler med. Og det kan gå stærkt - det kan nemlig tage helt ned til 1 sekund før mobilen ringer hos modtageren.
     
    Husk at du skal aktivere 4G-tale i dine mobilindstillinger og lige genstarte mobilen bagefter. Og vær OBS på, at du skal være på et netværk og have en telefon, der understøtter funktionen, for at få glæde af 4G-tale. Det gør de langt de fleste nyere telefoner heldigvis.
    Læs mere om hvordan du bruger 4G-tale.
     
     
    Betonbyggeri er ingen hindring
    Wifikald
    Wifi-opkald har du måske hørt omtalt som wifi-calling, VoWifi, Voice over Wifi eller tale over wifi. Funktionen gør at du kan ringe i Danmark gennem din (stabile) wifi-forbindelse. Så er du ikke afhængig af, om der er god dækning på mobilnettet, når du er indendørs.
     
    Betonbygninger, tætte termoruder og glaskontorer er derfor ikke længere noget problem for den gode samtalekvalitet. 
     
    Husk at slå funktionen til på din mobil. Og lige genstarte mobilen bagefter. Langt de fleste nyere telefoner understøtter denne funktion, men tjek evt. vores guide til hvordan du bruger wifi-opkald.
     
     Har du spørgsmål til de nye funktioner, eller hvordan du slår dem til? Så ring til Kundeservice på tlf. 71 99 99 99.
     
    Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

    Produktnyheder