Relatels blog

  Nyt: Forbedret navigation og smarte tastaturgenveje på app.relatel.dk

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 5 jan. 2022
  • læsetid 3 min.

  Du er knap nok hoppet ind i et nyt år, før der sker spændende ændringer på app.relatel.dk.
  Vi er gået i gang med januar-oprydningen, og det betyder at du fremover finder din navigationsmenu som en dropdown-menu øverst på skærmen. Og så kan du se frem til at spare musearmen med tastaturgenveje, så du hurtigere kan navigere rundt og få mere tid til kunderne.

   
  Hvad har vi ændret?
  Vi har ryddet lidt op på app.relatel.dk, så siden bliver mere enkel og overskuelig for dig.
  Derfor kan du fremover finde din navigationsmenu øverst oppe på skærmen i stedet for i venstre side, som du ellers er vant til. Og så har vi pakket punkterne ind i en dropdown-menu, så du bare skal klikke for at se menupunkterne.
   
   
  Før:
  Venstremenu før
   
   
   
  Nu:
  Drop down menu
   
   
  Brug tastaturgenveje og spar tid og musearm
  Det kan godt være, at julen er overstået, men derfor kan vi stadig godt dele gaver ud :)
  Mange af vores kunder har haft tastaturgenveje på ønskelisten i lang tid. Og det ønske kan du nu godt strege ud. Du får nemlig lettere ved at navigere rundt på app.relatel.dk med de nye tastaturgenveje.

  Find genvejeDu finder genvejene ved at klikke på pilen ved siden af dit profilbillede/dine initialer -> klik på tastaturgenveje. Eller brug den hurtige genvej: Klik på ALT + T.
   
   
   
  Her ser du de genveje, hvor du kan bruge dit tastatur til at navigere rundt med. Som udgangspunkt så bruger du kommandoen ALT + (det du vil navigere til).
   
  Tastaturgenveje oversigt
   
  Tastaturgenveje app.relatel.dk
   
    
  Har du spørgsmål til ændringerne, så ring endelig til kundeservice på tlf. 71 99 99 99. Eller send os en mail på kundeservice@relatel.dk 
   
  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

  Produktnyheder