Relatels blog

    Nu kan du omstille til en kontakt i telefonbogen

    Skrevet af Kundeservice

    • 1 apr. 2020
    • læsetid 4 min.

    Opdateret 27/4-21 med info om at funktionen kun er tilgængelig på mobilappen til Android.

    Nu kan du bruge din Android mobilapp fra Relatel til at omstille opkald til en af dine kontakter fra telefonbogen i din mobil – uden at modtageren behøver at have Relatel Omstilling.
    Det har især været et ønske fra de kunder, der har mange eksterne samarbejdspartnere, som de ønsker at omstille opkald til. Eksempelvis et fragtfirma, der har flere vognmænd tilknyttet. Det kan også bruges, hvis man skal viderestille til medarbejdere med privatabonnementer, som kun skal modtage opkald og ikke bruge andre omstillingsfunktioner.

    Det gør det nemmere for medarbejderne og det giver en bedre oplevelse for kunderne, da de ikke selv skal ringe op til virksomheden/butikken/personen, men bare bliver omstillet.

    Hvor kan jeg finde funktionen?
    Du skal ikke aktivere funktionen. Den findes automatisk i Relatels mobilapp til Android. Du kan ikke bruge funktionen i Relatels iPhone-app, web-app eller datakalds-app, men kun via vores mobil-app til Android.

    Hvem kan bruge det?
    Alle med en omstillingspakke kan omstille opkald via mobilappen til Android.

    Hvordan foregår det?
    Når du har et opkald i gang og åbner Relatels mobilapp, så kan du se opkaldet i toppen af skærmen. Hvis du klikker på opkaldet, så kan du vælge, om du vil omstille til en kollega, gruppe eller kontakt.

    Hvis du vælger “Kontakt”, så kan du derefter søge i din telefonbog. Derefter fungerer det præcis som en almindelig direkte omstilling.

    Det er ikke muligt at lave en betjent omstilling (hvor man kan tale med den, man omstiller til inden man stiller videre). Betjent omstilling kan kun laves til kolleger og grupper der er oprettet i Relatel.

    Hvis du viderestiller til et nummer i udlandet, så bliver viderestillingen takseret som et almindeligt udlandskald. Det gælder både, hvis den person der omstiller befinder sig i udlandet og i Danmark.

    Omstil til en kontakt i telefonbogen på android

    Du kan bruge funktionen allerede i dag.

    Synkronisering af medarbejdere til telefonbog stopper
    Da der kun er få, der benytter synkroniseringen af medarbejderlisten fra mobilappen til mobilens kontaktbog, så har vi valgt at lukke denne funktion. Det betyder, at der ikke vil ske en opdatering af eksisterende kontakter, der er synkroniseret over, og at det ikke længere er muligt at lave den synkronisering. Man kan selvfølgelig stadig finde hele listen over kolleger i vores mobilapp, så det er nemt at ringe til en kollega.

    Du er meget velkommen til at ringe til os på 71 99 99 99 eller skrive på kundeservice@relatel.dk, hvis du har spørgsmål til den nye funktion.

    Produktnyheder Produkt features