Relatels blog

  Nu kan du omstille til en kontakt i telefonbogen

  Skrevet af Sidsel Forchhammer

  • 1 apr. 2020
  • læsetid 4 min.

  Nu kan du bruge din mobil-app fra Relatel til at omstille opkald til en af dine kontakter fra telefonbogen i din mobil – uden at modtageren behøver at have Relatel Omstilling.
  Det har især været et ønske fra de kunder, der har mange eksterne samarbejdspartnere, som de ønsker at omstille opkald til. Eksempelvis et fragtfirma, der har flere vognmænd tilknyttet. Det kan også bruges, hvis man skal viderestille til medarbejdere med privatabonnementer, som kun skal modtage opkald og ikke bruge andre omstillingsfunktioner.

  Det gør det nemmere for medarbejderne og det giver en bedre oplevelse for kunderne, da de ikke selv skal ringe op til virksomheden/butikken/personen, men bare bliver omstillet.

  Hvor kan jeg finde funktionen?
  Du skal ikke aktivere funktionen. Den findes automatisk i Relatels mobil-app. Du kan ikke bruge funktionen i Relatels web-app eller datakalds-app, men kun via vores mobil-app til smartphones.

  Hvem kan bruge det?
  Alle med en omstillingspakke kan omstille opkald via mobil-app'en.

  Hvordan foregår det?
  Når du har et opkald i gang og åbner Relatels mobil-app, så kan du se opkaldet i toppen af skærmen. Hvis du klikker på opkaldet, så kan du vælge, om du vil omstille til en kollega, gruppe eller kontakt.

  Hvis du vælger “Kontakt”, så kan du derefter søge i din telefonbog. Derefter fungerer det præcis som en almindelig direkte omstilling.

  Det er ikke muligt at lave en betjent omstilling (hvor man kan tale med den, man omstiller til inden man stiller videre). Betjent omstilling kan kun laves til kolleger og grupper der er oprettet i Relatel.

  Hvis du viderestiller til et nummer i udlandet, så bliver viderestillingen takseret som et almindeligt udlandskald. Det gælder både, hvis den person der omstiller befinder sig i udlandet og i Danmark.

  Omstil-til-telefonbog

  Du kan bruge funktionen allerede i dag.

  Synkronisering af medarbejdere til telefonbog stopper
  Da der kun er få, der benytter synkroniseringen af medarbejderlisten fra mobil-app'en til mobilens kontaktbog, så har vi valgt at lukke denne funktion. Det betyder, at der ikke vil ske en opdatering af eksisterende kontakter, der er synkroniseret over, og at det ikke længere er muligt at lave den synkronisering. Man kan selvfølgelig stadig finde hele listen over kolleger i vores mobil-app, så det er nemt at ringe til en kollega.

  Du er meget velkommen til at ringe til os på 71 99 99 99 eller skrive på kundeservice@relatel.dk, hvis du har spørgsmål til den nye funktion.

  Produktnyheder Produkt features