Relatels blog

  Opgrader din IP-telefoni – og spar penge, tid og bøvl

  Skrevet af Kia Høier

  • 3 nov. 2019
  • læsetid 5 min.

  Lad os starte med et simpelt spørgsmål: Har du en telefon derhjemme – altså en fastnettelefon?

  Langt de fleste af os har droppet den gammeldags teknologi i form af fastnettelefonen (ifølge Computerworld er en 3/4 del af markedet forsvundet i løbet af de sidste 10 år).

  Mobiltelefoner kan helt simpelt tilbyde billigere og mere fleksibel telefoni. 

  Lad os tage et spørgsmål til: Bruger din virksomhed fastnet- eller IP-telefoner? 

  Hvis svaret er ja, så giv os ét minut, og du vil aldrig investere i bordtelefoner eller IP-teknologi igen. 

  Vi skærer det ud i pap
  Da IP-teknologien kom frem i midten af nullerne, var det en mindre revolution for telebranchen. Du hoppede derfor sikkert med på IP-bølgen, da teknologien var funklende ny. 

  Det blev nemlig muligt for alle at udskifte traditionelle telefoncentraler og almindelige bordtelefoner med udstyr, der i stedet gjorde det muligt at foretage opkald over dit internet. 

  Fordelen var billigere telefoni – især til udlandet. Nu tænker du sikkert: Det kan jeg stadigvæk, så hvad er problemet? 

  Du har allerede indset, at din mobiltelefon slår din fastnettelefon med flere længder. Den giver dig langt flere muligheder for en brøkdel af prisen. Det samme kan vi tilbyde din virksomhed, hvis du dropper den traditionelle IP-telefoni. Hør mere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed. 

  Hvad er IP-telefoni i browseren?
  Med IP-telefoni i browseren ringer du stadigvæk ud via internettet, som du kender det. Men forskellen er, at du gør det over din almindelige internetforbindelse, du skal derfor ikke oprette og betale til et særskilt abonnement. 

  Der er heller ikke noget hardware, der skal bruges sammen med løsningen. Du ringer ud fra din computer via en desktop app med dit headset. Og har du computeren med på farten, kan du ringe, så længe din computer har en stabil internetforbindelse. 

  Vi har også udviklet en iPhone app, så du kan ringe ud via wifi på din mobil (ikke det samme som wifi-opkald). Det giver dig mulighed for at ringe helt uden et simkort, hvis din virksomhed fx. har mange deltidsansatte, så kan du ringe ud via appen fra din personlige mobil, samtidig med at opkald kan komme ind på din mobil. 

  IP-telefoni i browseren kan også tilbyde billigere telefoni. Med Relatels løsning ringer du helt gratis til alm. danske nummer – også når du er i udlandet (så længe du er på wifi). Du har heller ikke brug for abonnementer, for at bruge vores løsning.  

  Hvilke fordele får du ved at skifte?
  I din verden har du bordtelefoner, der fylder på skrivebordet, du skal ofte rode med ledninger, installere software, investere i hardware og betale for en tekniker, når det ikke virker. 

  Forestil dig i stedet en verden, hvor der på dit skrivebord er din computer, mobil og et headset. Punktum. 

  Begge dele kan du ringe ud fra og modtage opkald med, så længe du har en god internetforbindelse. 

  Udvikling og vedligeholdelse af dit system tager vi os af – gratis. 

  Hvad koster det?
  Vi tilbyder funktionen vi vores Omstilling Premium, hvor du også får telefonkø, åbningstider, ventemusik, wallboard, statistik og muligheden for at optage opkald, så er prisen 200 kr. pr/mdr pr. bruger. 

  Vil du høre mere om IP-telefoni

  Udfyld og send formularen. Du hører fra os inden for 2 arbejdstimer – og selvfølgelig hurtigere, hvis muligheden byder sig.

  Ring til os på  71 99 99 50 eller udfyld formularen i linket nedenfor. 

   

  UDFYLD KONTAKTFORM

  Tips & tricks til erhvervstelefoni Produkt features