Relatels blog

  Hvad er IP-telefoni – og er det den rette løsning for jer?

  Skrevet af Kundeservice

  • 27 nov. 2019
  • læsetid 5 min.

  Opdateret d. 11.04.2022

  Lad os starte med et simpelt spørgsmålHar du en telefon derhjemme – altså en fastnettelefon?

  Langt de fleste af os har allerede droppet den gammeldags fastnetstelefon (ifølge Computerworld er en 3/4 del af markedet forsvundet i løbet af de sidste 10 år). Mobiltelefoner kan helt simpelt tilbyde billigere og en mere fleksibel telefonløsning. 

  Lad os tage et spørgsmål til: Bruger din virksomhed fastnet- eller IP-telefoner? Hvis svaret er ja, så giv os fire minutter til at overbevise dig om, hvorfor du ikke skal investere i bordtelefoner eller IP-teknologi. 

  Hvordan fungerer ip-telefoni til erhverv? 

  Lad os starte med det basale, hvad er ip-telefoni? Telefoni over IP, internet telefoni eller VoIP fungerer på den måde, at en del af båndbredden på din internetforbindelse bliver brugt til at håndtere opkald.

  To computere med sin unikke ID – en IP-adresse – kommunikerer med hinanden ved at sende datapakker frem og tilbage. Det er ligesom, at sender en e-mail, man sender blot lyd i stedet for tekst. Telefoni og internet er smeltet sammen, og teknologien kan derfor også kaldes det mere mundrette navn internettelefoni.

   

  Fordele ved IP-telefoni

  De fordele der kan være med at bruge internetforbindelsen til opkald er en bedre lydkvalitet og billigere opkaldsudgifter. Man har også fuld kontrol over telefonen, så hver bruger kan fx. selv vælge hvilket nummer, der skal vises ved opkald. Man kan også opgradere kapaciteten som man har lyst- så det er på papiret en fleksibel løsning. 

   

  Hvad koster IP-telefoni? 
  Da IP-teknologien kom frem i midten af nullerne, var det en mindre revolution for telebranchen. Du hoppede måske med på IP-bølgen, da teknologien var funklende ny. 

  Det blev nemlig muligt for alle at udskifte traditionelle telefoncentraler og almindelige bordtelefoner med udstyr, der i stedet gjorde det muligt at foretage opkald over dit internet. 

  Fordelen var en billigere telefoniløsning – især til udlandet. Nu tænker du måske: Det kan jeg stadigvæk, så hvad er problemet? 

  Du har nok allerede indset, at din mobiltelefon slår din fastnettelefon med flere længder. Den giver dig langt flere muligheder for en brøkdel af prisen. Det samme kan vi tilbyde din virksomhed og dine medarbejdere, hvis du dropper den traditionelle IP-telefon. Hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. 

  Hvad er IP-telefoni i browseren?
  Med den nye teknologi ringer du stadigvæk ud via internettet, som du kender det. Men forskellen er, at du gør det over din almindelige internetforbindelse, du skal derfor ikke oprette og betale til et særskilt abonnement

  Der er heller ikke noget hardware, der skal bruges sammen med løsningen. Du ringer ud fra din computer via en desktop app med dit headset, hvilke giver en god samtalekvalitet. Og har du computeren med på farten, kan du ringe, så længe din computer har en stabil internetforbindelse

  Vi har også udviklet en iPhone app, så du kan ringe ud via wifi på din mobil (ikke det samme som wifi-opkald). Det giver dig mulighed for at ringe helt uden et simkort, hvis din forretning fx har mange deltidsansatte, så kan de ringe ud via appen fra deres personlige mobiltelefon, så du slipper for hardware-udgiften
  NYbrett-jordan-xsszsCvIrw8-unsplash
  IP-telefoni i browseren kan også tilbyde en billigere telefonløsning, da du med Relatels løsning ringer helt gratis til alm. danske nummer – også når du er i udlandet (så længe du er på wifi). Du har heller ikke brug for abonnementer, for at bruge vores løsning.  

   

  Hvilke fordele er der med IP-telefoni i browseren? 

  • Ikke nødvendigt at investere i hardware 
  • Ingen brug for teknikerbesøg for at sætte løsningen op 
  • Løsningen er i skyen, så den er fremtidssikret
  • Gratis opkald til alm. danske numre
  Velkommen til en mere simpel verden

  I din verden har du telefoner, der fylder på skrivebordet, og du skal ofte rode med ledninger, installere software, investere i hardware og betale for en tekniker, når det ikke virker.

  Forestil dig i stedet en verden, hvor der på dit skrivebord er din computer, din  mobil og et headset. Punktum. Begge dele kan du ringe ud fra og modtage opkald med, så længe du har en god internetforbindelse. 

  I Relatel kæmper vi for de små virksomheder, så vi forstår, at en krone sparet er en krone tjent, så udvikling og vedligeholdelse af dit system det tager vi os af – gratis. 

  Hvad er prisen?
  Med Relatel får du fair priser. Du kan bruge funktionen både med vores omstillingsløsninger og vores mobilpakker.

  Med Omstilling Premium får du også bl.a. telefonkø, åbningstider, ventemusik, wallboard og statistik for 200 kr. pr/md/bruger.

  Med vores mobilpakke med Fri Tale og 1000 GB data får du funktionen for 299 kr./md uden binding. 

  Vil du høre mere om en smartere telefoniløsning?

  Udfyld og send formularen i linket nedenfor. Du hører fra os inden for 2 arbejdstimer – og selvfølgelig hurtigere, hvis muligheden byder sig.

  Du kan også ringe til os på 71 99 99 50. 

   

  UDFYLD KONTAKTFORM

   

  Tips & tricks til erhvervstelefoni Produkt features