Relatels blog

  Et fleksibelt arbejdsliv kræver en mobil telefoniløsning

  Skrevet af Mads Bak

  • 18 dec. 2019
  • læsetid 6 min.

  Vores nummerflytningskoordinator Tommy har 45 minutters transport til og fra arbejde og en søn på 1 år. Derfor arbejder han sommetider hjemmefra.

  Det betyder ikke noget for os, hvor Tommy arbejder – udover vi selvfølgelig savner ham, når han ikke er på kontoret. Tommy har nemlig sin egen arbejdscomputer og Relatels mobile telefoniløsning, der tilsammen gør, at han kan løse alle typer arbejdsopgaver, ligegyldigt hvor han er.

  Flere og flere er blevet glade for at arbejde hjemmefra
  Tommy er ikke alene om at arbejde hjemmefra. Det viser tal fra Danmarks Statistik, der har beregnet, at 29 % af alle beskæftigede arbejdede hjemme mindst én gang i løbet af fire sammenhængende uger i 2017.

  Specielt brancher som information og kommunikation trækker de tal op – nok fordi det er brancher, hvor det ikke altid er nødvendigt at sidde på pinden for at løse ens arbejdsopgaver.

  Danmarks Statistik har også beregnet, at 95 pct. af dem, der arbejder hjemme, bruger internettet. Det skyldes, at internettet og kommunikationsteknologierne har gjort det nemt for os at komme i kontakt med kunder, ligegyldigt hvor vi arbejder.

  Internettet har derfor været med til, at den traditionelle arbejdsplads, hvor du møder ind hver morgen på dit arbejde, er blevet ændret.

  Det peger hen imod et virtuelt arbejdsmarked, hvor vi i højere grad prioriterer mobilitet frem for at få lige præcis den kontorplads, der er tættest på kaffemaskinen – du kan alligevel tage arbejdet med hvor som helst.

  Et fleksibelt arbejdsmarked kræver en mobil telefoniløsning
  Tommy og Danmarks Statistiks tal viser en tendens, som vi også har lagt mærke til her hos Relatel. Flere og flere af vores kunder fortæller ofte, at de gerne vil have en telefoniløsning, hvor de ikke er afhængige af en mobil og en oplader, så de har mulighed for at arbejde hjemmefra.

  Men hvad er det, du skal være opmærksom på, hvis du ikke vil være afhængig af at møde ind på din arbejdsplads, før du kan arbejde?

  Det er, at du har en mobil telefoniløsning, hvor dine kunder og kollegaer nemt kan komme i kontakt med dig – også selvom du arbejder hjemme eller i sommerhuset.

  En softphone kan være en god løsning 
  Mange af vores kunder arbejder hjemmefra og ønsker derfor en softphone, som de kan bruge når som helst og hvor som helst.

  Hos Relatel hedder vores softphone-løsning Datakald. Her er du kun afhængig af internettets stabilitet, når du bruger det til at lave et opkald.

  Vi har udviklet Datakald, fordi vi synes, det er vigtigt, at vores kunder ikke skal pendle mellem telefoni og systemer, men kan nøjes med at arbejde ét sted.

  Læs mere om Omstilling Premium, som giver dig mulighed for at bruge Datakald.

  Om det så er på kontoret eller derhjemme, styrer du selv, men muligheden skal du have!

  Produkt features