Relatels blog

  Få telefonkø på mobilen

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 1 nov. 2022
  • læsetid 3 min.

  "Du er nummer 1 i køen".

  Dén besked kan dine kunder nu få, hvis de ringer til dit mobilnummer, mens du er optaget. Og det er kun én af funktionerne, du får med vores nye produkt: "Mobilfeatures" 🎉

   

  Helt nye funktioner til dit mobilnummer

  Med en mobilpakke fra Relatel får du nu mulighed for at tilkøbe en brandvarm nyhed til din mobil 🔥 "Mobilfeatures" er nemlig produktet til dig, der vil have endnu mere ud af dit mobilnummer.

  Slå mobilkø til på dit mobilnummer

  Mobilfeatures er bygget af nogle af de funktioner, som du måske allerede kender fra vores omstillingspakker. Den helt store forskel på Omstilling og Mobilfeatures er dog, at du hverken er afhængig af at have et hovednummer eller en omstillingsløsning. For som navnet "Mobilfeatures" antyder, så ligger funktionerne i stedet på dit mobilnummer.

   

  Mere end bare et mobilnummer: Tags og telefonkø

  Det betyder fx, at du kan få telefonkø direkte på dit mobilnummer. Så kan kunderne vente i røret og få oplyst deres plads i køen indtil du er ledig på mobilen - også selv om du ikke har et hovednummer. Du undgår at miste vigtige opkald og giver kunderne en bedre oplevelse, når de ringer til dig mens du er optaget.

   

  Aktiver mobilkø for dine kollegaer når du er administrator

   

  Ud over telefonkø så får du også adgang til at tagge dine kontakter med funktionen Mobilfeatures. Bruger du mobilen til både privat- og arbejdsopkald, så kan du fx oprette tagget "kunder", så du hurtigt kan finde frem til disse kontakter igen. Du kan oprette lige så mange tags, du har brug for, så du kan inddele dine kontakter i forskellige kategorier.

   

  Tagge en kontakt

   

  Hvem kan bruge det?

  Alle med en mobilpakke fra Relatel kan tilkøbe Mobilfeatures. Du kan både få funktionen med og uden binding, så du nemt kan teste funktionerne og se, om det er noget for dig.

  Der er dog godt nyt til alle nuværende brugere, der både har en Relatel-mobilpakke og en Omstillingspakke (på den samme bruger). Du får nemlig automatisk Mobilfeatures med i dit abonnement - uden at betale ekstra for funktionen 🎉

   

   

  Få et skarpt tilbud på Mobilfeatures

   

   

   

  Vil du vide mere om Mobilfeatures? Så læs vores supportartikel, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan få telefonkø på dit mobilnummer.

  Eller kontakt os på tlf. 71 99 99 99 eller mail til kundeservice@relatel.dk. 

  Produktnyheder Produkt features