Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvor finder jeg en liste over mine mobilopkald?

  Skrevet af Kundeservice

  • 3 jul. 2024

  Hvis du har Relatel mobiltelefoni, kan du logge ind på din Relatel-konto og se alle dine mobilopkald - både indgående, udgående og dem, du har mistet.

  Vær opmærksom på at du ikke kan slette opkald fra dine opkaldslister på din Relatel-konto.

   

  Start med at logge ind på app.relatel.dk med dine brugeroplysninger.

  Klik herefter på Relatel-logoet i øverste venstre hjørne og klik herefter på "Oversigt". Vælg fanen "Opkald" i drop down-menuen.

  Nu er du inde på din opkaldsliste.

  Her kan du sortere efter alle opkald, indgående opkald, udgående opkald eller mistede opkald.

  Opkald

  Besvarede opkald er markeret med et grønt ikon: Peger pilen i ikonet udad, er det et udgående opkald, peger pilen indad, er det et indgående opkald. Ubesvarede opkald er markeret med et rødt ikon: Peger pilen i ikonet udad, er det et mistet udgående opkald. Er der et x i ikonet, er det et mistet indgående opkald.

   

  Opkaldsstatus

  Du kan se opkaldstidspunkt, samtalevarighed og ventetid på alle opkaldene. Desuden vil du kunne se tags, såfremt du har oprettet et eller flere af disse på den enkelte kontakt.

  Opkaldsliste-1

  Læs mere om tags her: https://www.relatel.dk/supportblog/tag-kontakt 

  Du har mulighed for at foretage forskellige handlinger på de enkelte opkald. Klik på de 3 prikker ud for det enkelte opkald, så får du denne menu frem og kan vælge mellem forskellige handlinger:

  Menu

   

  Du kan naturligvis også finde listen i vores mobil-app. Den fungerer på nogenlunde samme måde, som beskrevet ovenfor. Her skal du blot klikke ind på et specifikt opkald for at finde menuen til handlinger på opkaldet.


  Kan jeg se andres opkald?
  Nej, det kan du ikke. Andres mobilopkald er beskyttet af lovgivningen.