Relatels blog

  Nyhed: Søg på kontakter og nyt design af app.relatel.dk

  Skrevet af Kia Høier

  • 2 dec. 2020
  • læsetid 8 min.

  I løbet af denne uge (d. 15-16 dec.) vil du opdage, at app.relatel.dk ser anderledes ud. Vi har rykket lidt rundt på hovedmenuen samtidig med, at vi introducerer muligheden for at søge efter kontakter med featuren "Samtaler".

  Gennem tiden har vi fået mange kundeønsker, og vores tredje mest ønskede feature er muligheden for at søge på kontakter og dermed få et samlet overblik over kommunikationen. Med det nye design af app.relatel.dk og lanceringen af "Samtaler" er dette ønske blevet opfyldt.


  "Samtaler" er desuden den første del af udrulningen af et nyt, moderne look, der også er fundamentet for, at vi kan bygge nogle spændende features i det nye år, hvor vi har kommunikationen med kunden i fokus.

  I denne video viser vores produktchef Harry Vangberg hvilke ændringer, der er sket med app.relatel.dk, og hvordan du kan bruge den nye funktion "Samtaler".

  Videoguide screenshot

   

  Søgning er let som en leg

  Det har tidligere været lidt af et detektivarbejde, hvis man skulle finde frem til en korrespondance med en kontakt. Hvor du skulle søge afhang af, om det fx var et mistet opkald, en chat eller en telefonsvarerbesked, du skulle finde. Og det betød desværre, at du nogle gange var ude i en endeløs scroll-øvelse. 


  Samtaler screenshot

  Men sådan er det ikke længere! Nu kan du gå ind under det nye menupunkt "Samtaler" og søge både på telefonnummer eller kontaktens navn. Yay!  

   

   

  Her får du i ét samlet overblik vist al relevant kommunikation med kunden: chats, opkaldshistorik, noter, Smileys, telefonsvarerbeskeder og websms’er. 

   

  Hvor er Kontrolpanelet, Log ud og Min profil? 

  Din navigationen er rykket fra toppen af siden til venstre side af din skærm. Men der er ikke ændret noget i funktionerne, eller hvordan I bruger dem.

  I venstre side vil du se ikoner, der repræsenterer de menupunkter, du kender: "Opkald", "Telefonsvare", "Smiley", "Statistik" og det nye punkt "Samtaler" – som vi har beskrevet ovenfor.

  Kontrolpanel ikonDer er også kommet et ikon for Kontrolpanelet, det finder ud i venstre side sammen med de andre ikoner. Det ser sådan her ud. 


  Din profil knap i app.relatel.dk

  Hvis du skal finde "Min profil", "Log ud" eller "Hjælp", så skal du kigge efter denne knap i bunden af venstre-navigationen. Når du klikker på den, så vil du kunne vælge punkterne. 

   

  Spændende ting i vente

  Det er vores håb, at vi med denne lancering af Samtaler er med til at gøre din hverdag endnu lettere og mere overskuelig. Og samtidig kan vi også godt love, at du i det nye år vil se endnu flere features, der gør din hverdag mere ligetil. 

  Har du også et ønske til en ny feature, så hører vi meget gerne fra dig. Gå ind på https://www.relatel.dk/kundeoenske og send dit ønske ind. 

  Her til slut vil vi også rigtig gerne ønske vores kunder en glædelig jul og et godt nytår.


  Spørgsmål og svar

  Hvorfor har I lavet ændringerne?
  For at gøre det muligt at søge på kontakter og numre, så skulle vi have et nyt menupunkt. Men der var mange menupunkter i forvejen. Så for at gøre det mest overskueligt og intuitivt valgte vi at flytte menuen ud i siden.

  Har I ændret noget i mine eksisterende funktioner?
  Alle funktioner er der stadig og brugerfladen er også den samme på de enkelte funktioner. Det er kun menuen der er flyttet og så har vi tilføjet "Samtaler". 

  Hvor langt tilbage i tiden kan jeg lede? 
  Der er ingen begrænsninger i samtalehistorikken i forhold til noter, Smileys, chats og sms. Den dag du kommer over på det nye design, vil du i "Samtaler" kunne søge 30 dage tilbage i tiden. Derefter vil du have 30 dages opkaldshistorik fra den dag I skiftede plus alle opkaldsdata fremadrettet. 

  Skal du bruge bruge opkaldshistorik længere tilbage i tiden, kan du lede under menuen "Opkald". Her ligger hele jeres opkaldshistorik. På sigt arbejder vi på at få hele opkaldshistorikken vist i "Samtaler". 

  Kan jeg søge i mobil-app’en?
  Nej, du kan desværre ikke benytte søgefunktionen på din mobil. Hverken hvis du går ind på siden app.relatel.dk fra din mobil eller i Relatels apps til smartphone.


  Kan jeg søge på virksomheder også?
  Desværre ikke. Du kan søge på en kontakt eller telefonnummer. Hvis du har tilføjet en mailadresse på kontakten, så kan du også søge på den. Hvis du har ønsker om at kunne søge på andre ting, så meld det gerne ind her: https://www.relatel.dk/kundeoensker

  Skal jeg gøre noget for at få adgang til søgefunktionen?
  Nej, du får den helt automatisk. Hvis du kan se menuen i venstre side, så har du også adgang til søgefunktionen under Samtaler.

   

  OBS: Det nye app.relatel.dk understøtter ikke længere Internet Explorer 11, så vi anbefaler, at du opdaterer til en nyere version.

  Vil du i fremtiden gerne høre fra os som en af de første, når vi har gode tips, produktnyheder og andet du kan have glæde af? Så tilmeld dig her. 

  Produktnyheder