Relatels blog

  Dobbelt op på data - HELE sommeren

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 22 maj 2023
  • læsetid 2 min.

  Streaming fra sommerhuset, videomøder fra Vesterhavet og hjemmearbejdsdage i baghaven. Dit dataforbrug kan hurtigt vokse, når temperaturen stiger og kalenderen siger sol, sommer og ferietid 😎


  Uanset din destination i det danske sommerland, så giver vi dig og din virksomhed DOBBELT så meget data i DK - hele sommeren. Helt uden merpris og selvfølgelig på Danmarks bedste 5G-mobilnet, TDC NET, der sørger for mobilnetværket hos Relatel.

   

  Kun det bedste er godt nok til vores kunder

  Så du at TDC NET for 8. år i træk er målt til at have Danmarks bedste mobilnet? Det er vi meget stolte af, for vi elsker at kunne give det bedste til dig og din virksomhed ❤️

   

  Celebration_icon_128x128Målingen skal selvfølgelig fejres, og derfor får du dobbelt så meget data i Danmark HELE sommeren. Det gælder både for alle Relatel-mobilpakker og alle pakker med mobilt bredbånd, så længe der er data med i pakken i forvejen. Og så skal du selvfølgelig ikke betale ekstra.

   

  Surf løs - hele sommeren

  Du kan bruge hele sommeren på at teste Danmarks bedste mobilnet hos Relatel. For i hele juni, juli og august får du dobbelt så meget data i din mobilpakke eller mobile bredbåndspakke. Det sker helt automatisk, og du skal ikke gøre noget - ud over at nyde sommeren.

   

  Spørgsmål og svar om dobbelt data

   

  Hvem får dobbelt data?
  Alle Relatel-kunder med en mobilpakke/pakke med mobilt bredbånd, hvor der er data inkluderet i forvejen. Det gælder også, hvis du opretter et nyt abonnement, men kun frem til den 31. august.

   

  Hvor meget ekstra data får jeg?

  Helt ind til 31. august får du dobbelt mængde af den data, du normalt har inkluderet i din pakke. Kan du ikke huske hvor meget det er? Så tjek navnet ud på dit abonnement ved at logge på app.relatel.dk -> Konto -> Profil og kig nederst til venstre under Forbrug. Og gang så med 2.

   

  Du får dobbelt data hele sommeren


  Kommer der mere data i virksomhedens Datapulje?

  JA! Hvis du har en mobilpakke med Datapulje, så tæller den ekstra mængde data automatisk med i puljen. Så kan både du og dine kollegaer med adgang til jeres fælles Datapulje få glæde af endnu mere data hen over sommeren.

   

  Det med STORT:

  • Dobbelt mængde data på alle mobilpakker og pakker med mobilt bredbånd, der i forvejen har data inkluderet i pakken.
  • Gælder ikke M2M.
  • Gælder ikke roaming (databrug i udlandet). Men du kan roligt surfe løs i Danmark.
  • 1. september ændrer vi automatisk din pakke, så du får samme mængde data som før.

   

  Tilmeld nyhedsbrev