Relatels blog

  5G - nu i ALLE pakker

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 2 dec. 2022
  • læsetid 2 min.

  Julen nærmer sig med hastige skridt, men vi kan simpelthen ikke vente SÅ længe med at dele gaver ud! 🎁
  Derfor får du allerede fra i dag 5G med ALLE mobilpakker og pakker med mobilt bredbånd fra Relatel. Og det koster naturligvis ikke ekstra.

   
  Uanset om du har en mobilpakke eller en pakke med mobilt bredbånd fra Relatel, så har vi lagt 5G på Danmarks bedste netværk under juletræet til dig 🎄
  Få 5G i alle mobilpakekr og pakker med mobilt bredbånd
  Med 5G-netværket kan du glæde dig over en lynende hurtig hastighed via TDC NET (der står for mobilnetværket hos Relatel). Og det gælder uanset om du er på kontoret eller på farten.
   
  Det er slet ikke for sjov, når vi skriver, at det går hurtigt. Faktisk kan du opleve hastigheder, der kan være op til 20 gange hurtigere på 5G-netværket, end når du surfer på 4G 🚀

   

  Hvad har jeg brug for?

  Du skal bruge disse tre ting for at få glæde af 5G-netværket:

   

   • En mobilpakke eller et abonnement med mobilt bredbånd fra Relatel:
    Uanset hvilken pakke du har, så har du nu adgang til 5G-netværket hos Relatel.

   • 5G-dækning:
    Du har med meget stor sandsynlighed allerede 5G-dækning både på din firmaadresse og hjemme. For TDC NET dækker hele 99,3% af Danmark med 5G. Klik her for at se et dækningskort.

   • Telefon/router med 5G-teknologi:
    Din mobil/router skal være 5G-ready. Tjek gerne i specifikationerne til dit udstyr, om det virker med 5G-teknologien. Ellers kan du få et knivskarpt tilbud på en mobil med 5G, hvis du udfylder formularen nederst på siden ⤵️

   

  Køb en 5G-mobil med tilskud hos Relatel

  Prisen afhænger af, hvor lang binding du evt. har tilbage på din mobilpakke, og om du har købt hardware hos os tidligere.

  Ellers kan du også sagtens købe mobilen hos os uden tilskud. Så betaler du fuld pris for den - men ikke mere, end du ville betale andre steder.

   

  Få et knivskarpt tilbud på en 5G mobil

   

   

  Produktnyheder Produkt features