Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvilke netværkskoder kan jeg bruge til GSM viderestilling?

  Skrevet af Kundeservice

  • 27 nov. 2019

  Her er en liste over de netværkskoder (også kaldet GSM-koder), du kan bruge til at lave en viderestilling fra din mobil til et valgfrit nummer. Bemærk, at det koster normale mobiltakster at lave en netværksviderestilling.


  GSM-viderestillinger er smart når...

  • Du går til møde, og vil sikre dig, at opkald til din mobil bliver besvaret af din kollega imens.
  • Du holder fri, og ikke vil risikere at dine kunder ringer forgæves.
  • Din arbejdsmobil er itu, eller du har glemt den derhjemme.

  Sådan gør du

  For at bruge en netværkskode på din mobil, så skal du blot ringe op til den netværkskode, du ønsker at bruge, efterfulgt af det telefonnummer du gerne vil viderestille til.


  Du kan kun bruge disse netværkskoder hvis du har en nyere mobil, der understøtter 4G-tale/VoLTE-funktionen. Og så skal du have 
  din mobil ved dig, så du kan taste koderne direkte på den.

  Lav GSM-viderestilling på app.relatel.dk

  Hvis ikke du har din mobil i nærheden og ønsker at benytte en netværkskode, så kan du også slå det til på app.relatel.dk under Min profil eller i Kontrolpanelet under Medarbejdere.

  Du må selvfølgelig også gerne ringe og få hjælp af kundeservice på tlf. 71 99 99 99.

   

  OBS: Før du stiller opkald fra mobilen videre til dit hovednummer, så vær opmærksom på, om det kan påvirke opkaldene. Fx hvis du normalt også modtager opkald fra hovednummeret.

  Se hvilke fælder, du skal undgå, når du sætter en GSM-viderestilling op på din mobil.

   

  To slags viderestilling

  Vælg om du vil have mulighed for at tage kaldet før det bliver stillet videre, eller om det skal stilles videre med det samme.

   

  1. Ubetinget viderestilling
  En ubetinget viderestilling betyder at alle opkald, der bliver foretaget til dit nummer, vil blive viderestillet med det samme – uden at du får mulighed for at tage opkaldet.

   

  2. Betinget viderestilling
  En betinget viderestilling er de viderestillinger, du kan se på listen, der hedder intet svar, slukket eller ingen dækning, ved optaget, og 61, 62, 67 på samme tid. Dvs. at andre personer godt kan foretage opkald til dig, og at du – så længe du er ledig – har mulighed for at tage opkaldet.

  Vær opmærksom på, at hvis du bruger netværkskoden, der deaktiverer alle viderestillinger (##002#), og du ikke har et Relatel mobilabonnement, så vil du også deaktivere din telefonsvarer.


  Sådan aktiverer du viderestilling:

  Ubetinget viderestilling af alle opkald

  **21*Telefonnummer#

  Ved intet svar

  **61*Telefonnummer#

  Ved slukket, eller ingen dækning

  **62*Telefonnummer#

  Ved optaget

  **67*Telefonnummer#

  61, 62, og 67 på samme tid

  **004*Telefonnummer#

   

  Sådan deaktiverer du viderestillinger:

  Deaktiver “ved intet svar”

  ##61#

  Deaktiver “ved slukket, eller ingen dækning”

  ##62#

  Deaktiver “ved optaget”

  ##67#

  Deaktiver “Ubetinget viderestilling”

  ##21#

  Deaktiver alle viderestillinger

  ##002#

   

  Banke på:

  Aktiver banke på

  *43# ring op

  Deaktiver banke på

  #43# ring op

  Tjek status for aktivering af banke på

  *#43# ring op

   

  Pro-tips til GSM-viderestillinger
  Modtager du normalt opkald fra jeres hovednummer via Relatel, så husk at tage højde for det, hvis du samtidig har sat en GSM-viderestilling op fra din mobil til hovednummeret.

  For uanset om kunderne ringer direkte til dit mobilnummer, eller om de ringer via hovednummeret og videre til din mobil, så er GSM-viderestillingen aktiv.

   

  Undgå de typiske fælder, når du viderestiller mobilen til hovednummeret:

  Når du bruger GSM-viderestillinger, skal du sørge for at have den rigtige opsætning på dit hovednummer inde på app.relatel.dk. Det kan du styre på kontrolpanel -> indgående opkald eller på kontrolpanel -> intet svar.


  - Ubetinget viderestilling -> Aktivér "Forstyr ikke" på din Relatel-profil og undgå, at opkaldene bliver fanget i et loop mellem din mobil og hovednummeret.

  - Intet svar -> Sørg for at hovednummeret ringer ud til din mobil i kortere tid end du sætter GSM-viderestillingen "intet svar" til på mobilen.
  Sæt fx hovednummeret til at ringe i 20 sekunder, og GSM-viderestillingen ved intet svar på mobilen til 25 eller 30 sekunder. Så sikrer du, at opkaldene kommer videre til dine kollegaer - eller til din Intet svar-funktion på jeres hovednummer.

  - Optaget -> Du bør kun sætte denne viderestilling op, hvis I har telefonkø sat op på hovednummeret. Ellers risikerer du at opkald ender i et loop mellem din mobil og hovednummeret. Og så kan kunderne ikke få fat på din virksomhed.

   

  - Slukket / ingen dækning -> Slukker du telefonen, så husk at aktivere "Forstyr ikke" på din Relatel-profil først. Så undgår du, at opkald til hovednummeret havner på din mobilsvarer (når du ikke har mobil hos Relatel).

   

  Undgå denne fælde, hvis du stiller videre til et mobilnummer:

  Vær OBS på, at du ikke stiller dit mobilnummer videre til et andet mobilnummer, der har en aktiv GSM-viderestilling. For så risikerer du at opkaldet bliver afbrudt før kunderne kommer igennem.