Tilbage til oversigt Relatel Support

  Kom godt i gang med Datakald fra din mobil

  Skrevet af Kundeservice

  • 3 nov. 2019

  Hvis du har Omstilling Premium eller mobilabonnementet Fri Tale + Fri Data, har du mulighed for at bruge mobilappen Relatel til at lave Datakald på iPhone. Med Datakald kan du modtage og foretage opkald via en internetforbindelse – helt uden at være afhængig af mobildækning.

  Du kan både lave Datakald fra din mobiltelefon og din browser. I denne FAQ gennemgår vi Datakald på mobilappen til iPhone. 

   

  Mobilappen til iPhone (iOS)  
  Mobilappen til iPhone og iPad er løsningen for dig, der gerne vil bruge din mobiltelefon til at tale med kunder og kollegaer – uden at være afhængig af simkort og mobildækning. Det eneste, der er påkrævet, er en god internetforbindelse.

   

   

  De mest stillede spørgsmål om Datakald på mobilappen

  Hvorfor har I ikke Datakald på appen til Android?

  Vi er opmærksom på behovet for en Android løsning også, men vi har ikke noget på tegnebrættet. 

  Kan man bruge "ring ud som" med Datakald på mobilappen?
  Med Datakald og Omstilling Premium kan du bruge funktionen “Ring ud som hovednummer”. Det vil sige, at du kan vise dit hovednummer, når du ringer ud – også selvom du ikke har mobilabonnement hos os.


  Hvordan får jeg adgang til Datakald?
  For at kunne benytte Datakald skal du have Omstilling Premium til 200 kr/md. eller abonnementet Fri Tale + Fri Data til 399 kr/md. 


  Hvad koster Datakald?
  Datakald med Omstilling Premium: Det er gratis i Danmark, og når du ringer til alm. danske numre – også fra udlandet. Det koster normal mobiltakst til udlandet.
  Datakald med Fri Tale + Fri Data: Du bruger af din normale pakke og udlandspakker. Vær opmærksom på udlandstakst, hvis du ringer til et land, der er udenfor de lande, der er inkluderet i Fri Tale + Fri Data. Se her, hvad prisen er for de lande, der ikke er med i udlandspakkerne.
  For at forhindre misbrug af Datakald er der indlagt en spærre, så du kun kan ringe til numre, hvor minutprisen er max. 3,50 kr. for det første minut. Dette gælder også opkald til nogle lande .

  Skal medarbejderen have et telefonnummer for at bruge Datakald?
  Nej.

   

  Hvad sker det med mit opkald, hvis jeg kommer udenfor wifi-dækning? 
  Hvis du er i gang med et opkald med Datakald, og du fx går eller kører udenfor wifi-dækning, så vil opkaldet blive afbrudt. 

  Kan Datakald bruges i Kina og Dubai? 
  Nej. På grund af lovgivningen de respektive steder er det desværre ikke muligt at bruge Datakald i Kina og Dubai. 

  Hvor meget data bruger et Datakald?
  Datakald bruger ikke meget – det svarer cirka til at streame på Spotify. Men vær OBS på, at dataforbrug i udlandet er til udlandstakst.

  Husk, hvis du sletter mobilappen
  Hvis du vil slette app'en på din mobil, så husk at deaktivere Datakald i appen, før du sletter den. Ellers risikerer du at miste opkald, da de stadigvæk vil forsøge at få forbindelse gennem den slettede app. 

  datakald relatel  

   

  Hvis du har slettet appen, kan du slå Datakald fra på app.relatel.dk under din profil nederst.