Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvordan opsiger jeg Relatel?

  Skrevet af Kundeservice

  • 3 nov. 2019
  Det er ganske nemt at opsige dele af eller hele din Relatelkonto via kontrolpanelet. 
  Se nedenfor, hvordan du opsiger hhv. en medarbejder, hovednummer eller hele kontoen.

  Opsig en medarbejder:
  For at opsige en medarbejder i din Relatelløsning går du via kontrolpanel ind i punktet "Medarbejdere". Tryk på redigér ud for den medarbejder, du ønsker at opsige, og tryk på "luk denne medarbejder ved udgang af måneden".
   
  Såfremt en medarbejder flytter sit mobilnummer væk fra Relatel, er det kun selve mobilabonnementet, der opsiges. Omstillingen vil stadig fungere med medarbejderens nummer.

   
  Vælger en medarbejder at flytte sit nummer til en anden mobiludbyder i indeværende måned, vil abonnementet blive opkrævet måneden ud.

  Vi anbefaler, at nummeret flyttes af ny mobiludbyder efter endt binding (sidste dag i måneden), så der ikke kommer nogle overraskelser.

  Opsig et hovednummer:
  For at opsige et hovednummer går du via kontrolpanel ind i punktet "Telefonnumre". Tryk på redigér ud for det hovednummer, du ønsker at opsige, og tryk på "luk dette hovednummer ved udgang af måneden". 


  Husk, at det ikke er muligt at opsige et hovednummer på din Relatelkonto, såfremt du kun har ét hovednummer, uden at du samtidig opsiger omstillingen på alle dine medarbejdere.  Såfremt det sidste hovednummer flyttes væk fra Relatel, er det kun selve hovednummeret , der opsiges – omstillingen vil stadig fungere internt mellem medarbejderne indtil dette opsiges.

  Opsig hele din konto:
  Ønsker du at opsige hele din Relatelkonto, skal du blot opsige alle medarbejdere og hovednumre, hvorefter hele kontoen lukkes ned.

  Ligeledes vil hele kontoen blive opsagt, såfremt du flytter alle numre, som er tilknyttet kontoen.
 Bemærk, at opsagte numre ikke kan flyttes til en anden udbyder. Koordinér derfor venligst flytning til anden operatør med kundeservice, der vil være behjælpelig med flytningen.
   
  Opsigelse sker per løbende 30 dage – medmindre du har en løsning med binding.