Tilbage til oversigt Relatel Support

    Hvad sker der, når jeg har brugt min data?

    Skrevet af Kundeservice

    • 3 nov. 2019

    Når du har brugt alt din data, kan du enten lukke for din data, når datapakken er opbrugt eller fortsætte med nedsat hastighed på 64Kbit/s. 

    Vi har valgt som standard at nedsætte din datahastighed til 64Kbit/s, når din datapakke er tom. Det er nemlig gratis at bruge nedsat hastighed i DK og EU. Du vil modtage en sms fra os, når du har opbrugt 80 % og 100 % af din datapakke.

    Luk for data:
    Hvis du vælger denne mulighed, vil din data lukke fuldstændigt. Dette sker naturligvis først, når du har opbrugt den mængde data, der er inkluderet i din datapakke.

    Data med nedsat hastighed:
    Vælger du at sætte din datapakke til at køre med nedsat hastighed, bliver din hastighed sat ned til 64 Kbit/s. Dette er gratis, når du befinder dig i DK/EU. 
     
    Data med samme hastighed: 

    Vælger du at sætte din datapakke til at fortsætte med samme hastighed, koster data også 40 øre/MB. Vær dog opmærksom på, at du hurtigt kan få et overforbrug, hvis du vælger denne mulighed.

    Opgrader dit abonnement: 
    Det er også en mulighed at opgradere dit abonnement, når din datapakke er opbrugt. 

    Har du Fri Tale+Fri Data abonnement?
    Vær OBS på, at dataforbrug udover pakken takseres til alm. udlandspris