Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvordan virker saldomax?

  Skrevet af Kundeservice

  • 2 jul. 2024

  Med saldomax kan du nemt holde styr på telefonregningen i din virksomhed. Indstil et beløb mellem 0 og 3000 kr., som medarbejderen må bruge ud over sin pakke - så har du fuld kontrol over forbruget hver måned.


  Hvad er saldomax?

  Saldomax er en grænse mellem 0 og 3000 kr., som du kan sætte for, hvor meget merforbrug der skal være tilladt på din virksomheds abonnementer.

  Merforbrug er alt forbrug, som ikke er en del af abonnementet. Fx hvis I ringer eller bruger data i udlandet, ringer til betalingsnumre, deltager i sms-afstemninger, sender donationer via sms, køber busbilletter via sms og lignende.

  Du kan sætte saldomax på alle dine mobilabonnenter og abonnementer på mobilt bredbånd samt M2M.

   

  Sæt saldomax på dine abonnementer hos Relatel

   

  Hvad sker der, hvis man rammer saldomax?

  I kan altid bruge det indhold, der er en del af abonnementet - også selv om saldomax er sat til 0 kr. En medarbejder har derfor kun merforbrug, hvis personen bruger mobilen til noget, som ikke er inkluderet i abonnement.

  Når medarbejderen rammer saldomax, så bliver abonnementet spærret for at man kan bruge data, lave udgående opkald og sende sms'er. Det er stadig muligt at modtage opkald og sms'er.

  Saldomax bliver automatisk nulstillet den 1. hver måned, hvor abonnementet automatisk genåbner.

   

  Hvad er saldomax-grænsen?

  Som standard har alle abonnementer et saldomax på 1500 kr. hver måned. Hvis du er administrator, kan du selv ændre saldomax til et beløb mellem 0 og 3000 kr.

   

  Hvordan ændrer jeg saldomax?

  Som administrator kan du indstille saldomax for hver medarbejder/hvert abonnement. Så kan du nemt vælge forskellige grænser for din virksomheds abonnementer, hvis dine medarbejdere har forskellige behov.

   

  Sådan ændrer du saldomax:

  Hvilke abonnementer har saldomax?

  Du kan opsætte saldomax på alle mobilabonnementer, mobile bredbåndsabonnementer og M2M-abonnementer.

   

  Virker saldomax i udlandet?

  Ja. Saldomax-grænsen er også aktiv, når I er i udlandet. Vær opmærksom på, at en medarbejder ikke kan modtage opkald, hvis personen rammer saldomax mens hun/han er i udlandet.

   

  OBS: Forbruget kan være forsinket, især når en medarbejder er i udlandet. Specielt i lande uden for EU skal I være opmærksomme på, at man nemt kan bruge data for mange penge på ganske kort tid.
  Du kan derfor opleve, at saldomax-grænsen kan blive stærkt overskredet inden abonnement spærres.