Hvordan omstiller jeg opkald via iPhone app?

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 6:47:35 AM

Du har nu mulighed for at kunne omstille igangværende opkald via din iPhone.

App’en hedder Relatel og kan downloades gratis i App Store. Du finder den lige her.

Kom godt i gang med omstilling via din iPhone

1) Download app’en i App Store
2) Log derefter ind på app’en med dit login til din Relatel konto
3) Du er nu logget ind på app’en.

Når du modtager et indgående opkald på dit hovednummer besvarer du dit kald på din telefon, som du altid har gjort.

- For at omstille kaldet til den kollega din kunde ønsker at tale med, trykker du på menu-knappen på din iPhone og klikker på omstillingsapp’en.

- Dit igangværende opkald vil nu fremgå øverst i displayet på omstillingsapp’en.

- Tryk på opkaldet øverst i displayet.

- Nu får du en oversigt over dine kollegaer, og hvorvidt de er ledige til at tale eller ej. Systemet foreslår selv en medarbejder du kan omstille til - ud fra hvem kunden sidst har talt med.

- Du finder din kollega i oversigten og trykker omstil.

- Der vil nu være to muligheder:
-
Hvis du vil lave en direkte omstilling, lægger du røret på og kaldet vil gå til din kollega.
-
Ønsker du derimod at lave en betjent omstilling afventer du til din kollega svarer, orienterer denne om kaldet, og trykker derefter gennemfør omstilling

Hvis din kollega har travlt og gerne vil ringe tilbage til jeres kunde senere, kan du trykke på annullér og fortælle din kunde at din kollega vil ringe tilbage senere.