Relatels blog

  Web-sms: Fælles pulje og flere med i pakken

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 30 mar. 2022
  • læsetid 2 min.
  Vidste du, at du kan sende sms'er til dine kunder, kollegaer og andre kontakter direkte fra app.relatel.dk og fra Relatels desktop-app?
   
  Vi kalder dem "web-sms", og dem får du endnu flere af fra d. 1/4, hvis du har Omstilling Premium. Og så får din virksomhed en fælles pulje med web-sms, som du kan dele med dine kollegaer med Omstilling Pro eller Premium.
   
  Send web-sms
  Flere web-sms'er til dig
  Er du allerede ihærdig bruger af Relatels beskedfunktion, web-sms, så skal du spidse ører nu: For fra 1. april får du hele 5.000 web-sms'er med i pakken hver eneste måned, hvis du har Omstilling Premium. Det er FEM gange så mange som før, så du kan godt se at støve tifinger-systemet og tastaturet af.
   
   
  Så mange web-sms'er er med i pakkerne hver måned fra 1. 4. 2022:
  • Omstilling Premium: 5000 stk. (før: 1000 stk.)
  • Omstilling Pro: 500 stk.
  • Omstilling Starter: 100 stk.
  • Mobilpakker: 100 stk.
   

  Slut med at løbe tør: Web-sms-pulje til din virksomhed
  De gode nyheder stopper slet ikke her. For nu skal du gøre dig ekstra umage for at løbe tør for web-sms'er. Ud over at du får ekstra mange web-sms'er med i Omstilling Premium, så får din virksomhed nemlig en fælles pulje til web-sms'er.
   
  Vi samler alle web-sms'erne fra Omstilling Premium og Omstilling Pro og kommer dem i en fælles web-sms-pulje. Så kan I dele og udnytte hele puljen, og nemt undgå at enkelte medarbejdere løber tør for web-sms'er.
   
  OBS: Husk at puljen ikke gælder for brugere med Omstilling Starter. Men de har selvfølgelig stadig 100 web-sms'er med i pakken hver eneste måned.
   
   
  Send web-sms fra dit hovednummer - og hvordan du modtager dem
  Web-sms'erne fungerer på præcis samme måde som de sms'er, du sender fra mobilen. Med web-sms kan du oven i købet vælge, om afsenderen skal være dit mobilnummer eller navnet på din virksomhed, når du vil være ekstra professionel over for kunderne.
  Hvis du har tilkøbt featuren "Hovednummer sms", så kan du endda også modtage sms'er på dit hovednummer, så du kan have sms-samtaler med kunderne. Læs mere om det lige her.
   
   
  Spørgsmål og svar
   
  Hvem kan bruge web-sms-pulje?
  Alle medarbejdere med Omstilling Premium eller Omstilling Pro får automatisk adgang til virksomhedens fællespulje med web-sms'er.
   

  Hvad sker der, når puljen er tom?

  Hvis det lykkes jer at tømme puljen, så koster ekstra web-sms'er 20 øre pr. stk.

   

  New call-to-action

  Produktnyheder Produkt features