Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvordan virker Relatels integration med If This Then That (IFTTT)?

  Skrevet af Kundeservice

  • 18 jul. 2022

  Du kan integrere din omstillingsløsning fra Relatel med programmet If This Then That (IFTTT). Det er et system, som du kan bruge til at bygge integrationer og automatiske workflows mellem forskellige slags software. Så kan du fx ændre "Ring ud via", når du forlader kontoret, sende en web-sms, når du har afsluttet et opkald gennem Relatel eller automatisk aktivere "Forstyr ikke", når du sidder til møde.

   

  Hvad er IFTTT og hvordan virker det?

  Lige som Zapier, så er IFTTT en slags "gaffertape", der forbinder systemer og programmer, der ellers normalt ikke taler sammen. Så kan du nemt forbinde din Relatel-konto med de systemer, som din virksomhed allerede bruger. Og du kan endda gøre det selv, så du slipper for at bruge dyre timer til udviklere og programmører.

   

  Applets, triggers og actions

  Med If This Then That kan du bygge automatiske workflows (kaldet "Applets"). En Applet = en hændelse/"trigger" i ét system (If this), der sætter gang i en anden hændelse/"action" i et andet system (then that). Du har et væld af muligheder for selv at lave forskellige Applets, afhængig af, hvilke programmer din virksomhed benytter sig af. Du skal bare finde ud af, hvad du gerne vil have til at ske, og hvilken info der skal sendes videre.

   

  Hvad kræver det at bruge Relatels integration med IFTTT?

  Du skal have et omstillingsprodukt hos Relatel og oprette en profil på ifttt.com.

   

  Afhængig af hvilke Relatel-features du har med i din omstillingspakke (Starter, Pro eller Premium), så kan du have adgang til lidt forskellige muligheder for at lave og bruge Applets. Fx skal du have enten Omstilling Pro eller Premium for at kunne bruge en Applet med Relatels Smiley-funktion, da den ikke er en del af Omstilling Starter. Er du usikker på, hvilke features du har med i din omstillingspakke, så kan du se et overblik på vores omstillingsside.

   

  Så nemt integrerer du Relatel med IFTTT

  Du kan i løbet af et øjeblik forbinde din Relatel-konto med IFTTT. Så let er det:

  • Opret en profil på ifttt.com
  • Søg på Relatel
  • Vælg integrationen og klik på connect

  Integrer Relatel med IFTTT

   

  • Log ind på din Relatel-profil og godkend adgangen.

  Log ind på relatel med IFTTT

   

  Tillykke! Nu kan du begynde at bruge og bygge applets med IFTTT. Du kan vælge mellem dem vi har oprettet, eller du kan bygge dine egne ved at klikke på "create" i IFTTT.

   

  Hvilke applets kan jeg lave?

  Du har en stor mængde programmer og systemer at vælge i mellem med IFTTT.  Det er derfor næsten kun fantasien, der sætter grænser, når du skal bygge en applet.

   

  Hvis du bruger IFTTTs mobilapp, så har du endnu flere muligheder for at bygge applets. Her kan du nemlig bruge mobilens geolokation som en trigger.

   

  Her er nogle af de muligheder, som vi allerede har lavet klar til dig, og som du kan integrere med Relatel:

   

  Relatel kan nu integrere med IFTTT

   
   

  Spørgsmål og svar

   

  Hvordan får jeg adgang til Relatel-triggers på IFTTT?

  Du opretter en IFTTT-konto, og finder Relatel i IFTTTs liste over apps.


  Hvordan kan IFTTT tjekke, om jeg fx har Omstilling Premium?

  Når man benytter en af Relatels actions i IFTTT, vil den fejle i “test”-trinnet hvis man ikke har den rette Omstillings-pakke.


  Kan I hjælpe mig med at sætte min IFTTT-opsætning op? 

  Vi tilbyder ikke at hjælpe med din IFTTT-opsætning, men der er udførlige guides på IFTTTs eget website.


  Hvad koster IFTTT?

  Det kommer an på, hvor mange Applets man vil lave, og hvor ofte de skal køre. Man kan oprette op til fem gratis Applets. Se mere på IFTTTs eget website.


  Hvis der er noget, der ikke virker, skal jeg så henvende mig til jer eller IFTTT? 

  Det kommer an på hvor fejlen er. Hvis det er en fejl med Relatels triggers og actions, skal du henvende dig til Relatel.

  Hvor sikker er IFTTT? (Databehandling + sikkerhed mod hackere)

  Vi henviser til IFTTTs egen side omkring sikkerhed og databehandling.
   
  Er der noget, du er i tvivl om, så smid os endelig en mail på kundeservice@relatel.dk eller giv os et kald på 71 99 99 99.