Kom godt i gang med Datakald fra din mobil

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 6:39:18 AM

Hvis du har Omstilling Premium, har du mulighed for at bruge mobilappen Datakald. Med Datakald kan du modtage og foretage opkald via en internetforbindelse – helt uden at være afhængig af mobildækning.

Du kan både lave datakald fra din mobiltelefon og din browser. I denne FAQ gennemgår vi Datakald fra mobilappen.

Mobilappen Datakald
Mobilappen Datakald er løsningen for dig, der gerne vil bruge din mobiltelefon til at tale med kunder og kollegaer – uden at være afhængig af simkort og mobildækning. Det eneste, der er påkrævet, er en god internetforbindelse.

De mest stillede spørgsmål om mobilappen Datakald

Hvorfor har I ikke en app til Android?
Vi er opmærksom på behovet for en Android løsning også, men vi har ikke noget på tegnebrættet.

Kan man bruge "ring ud som" med Datakald?
Med Datakald og Omstilling Premium kan du bruge funktionen “Ring ud som hovednummer”. Det vil sige, at du kan vise dit hovednummer, når du ringer ud – også selvom du ikke har mobilabonnement hos os.

Hvordan får jeg adgang til Datakald?

For at kunne benytte Datakald skal du have Omstilling Premium til 200 kr/mdr.

Hvad koster Datakald?
Datakald med Omstilling Plus: Det er gratis i Danmark, og når du ringer til alm. danske numre – også fra udlandet. Det koster normal mobiltakst til udlandet.

For at forhindre misbrug af Datakald er der indlagt en spærre, så du kun kan ringe til numre, hvor minutprisen er maks. 3,50 kr. for det første minut. Dette gælder også opkald til nogle lande .

Skal medarbejderen have et telefonnummer for at bruge Datakald?
Nej.

Hvad sker det med mit opkald, hvis jeg kommer udenfor wifi-dækning?
Hvis du er i gang med et opkald med datakald, og du fx går eller kører udenfor wifi-dækning, så vil opkaldet blive afbrudt.

Kan Datakald bruges i Kina?
Nej. På grund af den kinesiske lovgivning er det desværre ikke muligt at bruge Datakald i Kina.

Hvor meget data bruger et datakald?
Datakald bruger ikke meget – det svarer cirka til at streame på Spotify. Men vær' OBS på, at dataforbrug i udlandet er til udlandstakst.

Husk hvis du sletter Datakald app'en
Hvis du vil slette Datakald app'en på din mobil, så husk at deaktivere Datakald i app'en før du sletter den. Ellers risikerer du at miste opkald, da de stadigvæk vil forsøge at få forbindelse gennem den slettede app.

Datakald

Hvis du har slettet app'en, kan du slå Datakald fra under din profil på app.relatel.dk

datakald på app.formafon.dk

Ring til os, hvis du har det mindste spørgsmål om Datakald. Vi er klar til at snakke på 71 99 99 99.

Produktnyheder Datakald