Hvordan laver jeg en velkomsthilsen til telefonen?

Del:
Førstehåndsindtrykket giver I kun én gang
Byd jeres kunder velkommen med en velkomsthilsen, inden de viderestilles til jer.

Det er let at opsætte velkomsthilsner i Relatel. Du kan enten indtale via din telefon, uploade en lydfil ( mp3, wav, aac, eller m4a-format) fil eller bestille en professionel indtaling fra vores lydstudie.
Du kan optage velkomsthilsner til følgende i Relatel Omstilling:

• Velkomsthilsen til hovednummer
  • Velkomsthilsen til kald uden for åbningstid
  • Velkomsthilsen til intet svar
  • Velkomsthilsen til introduktion af telefonmenuer
Du kan vælge mellem at optage lyde fra din telefon eller uploade lydfiler, du har lokalt på din computer. Husk blot at de skal være i  mp3, wav, aac, eller m4a-format.

Sådan opsætter du en velkomsthilsen på dit hovednummer:
1) Tryk “indgående opkald” i dit Relatel kontrolpanel
2) Tryk på drop down menuen “viderestil til”
3) Vælg et af punkter “afspil lyd og...”

Sådan opsætter du velkomsthilsen til kald uden for åbningstid:

1) Tryk “åbningstid” i dit Relatel kontrolpanel
2) Tryk på drop down menuen “viderestil til”
3) Vælg et af punkter “afspil lyd og...”

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen

1) Optag via telefon
- Du vil blive ringet op på telefonnummeret, der er tilknyttet din bruger
- Følg vejledningen i telefonen
- Når du har godkendt din indtaling, vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den

2) Upload en lydfil fil

3) Hvis du tidligere har uploadet en hilsen, så kan du vælge en lyd fra dit Relatel-lydarkiv

Sådan opsætter du velkomsthilsen til Intet svar:

1) Tryk “intet svar” i dit Relatel kontrolpanel
2) Tryk på drop down menuen “viderestil til”
3) Vælg et af punkter “afspil lyd og...”

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen

1) Optag via telefon
- Du vil blive ringet op på telefonnummeret der er tilknyttet din bruger
- Følg vejledningen i telefonen
- Når du har godkendt din indtaling vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den

2) Upload en lydfil fil

3) Vælg lyd fra dit Relatel-lydarkiv

4)
Bestil professionel indtaling

Sådan opsætter du velkomsthilsen til introduktion af telefonmenu:
1) Tryk “intet svar” i dit Relatel kontrolpanel
2) Tryk på drop down menuen “viderestil til”
3) Vælg “gå til telefonmenu””

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen

1) Optag via telefonen
- Du vil blive ringet op på telefonnummeret, der er tilknyttet din bruger
- Følg vejledningen i telefonen
- Når du har godkendt din indtaling vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den

2) Upload en lydfil fil

3) Vælg lyd fra dit Relatel-lydarkiv

4) Bestil professionel indtaling