Hvordan laver jeg en velkomsthilsen til telefonen?

• 27 nov. 2019
    Førstehåndsindtrykket giver I kun én gang. Byd derfor jeres kunder velkommen med en velkomsthilsen, inden de viderestilles til jer.

Det er let at opsætte velkomsthilsner og andre lyde til din virksomheds telefonsvarer i Relatel. Du kan enten indtale via din telefon, uploade en lydfil ( mp3, wav, aac, eller m4a-format) eller bestille en professionel speak fra vores lydstudie.
    Du kan optage velkomsthilsner til følgende i Relatel Omstilling:

Du kan vælge mellem at optage lyde fra din telefon eller uploade lydfiler, du har lokalt på din computer. Husk blot at de skal være i  mp3, wav, aac, eller m4a-format.

Lav en velkomsthilsen til dit hovednummer

Er du i tvivl om, hvad du skal sige i din velkomsthilsen? Så læs vores blogpost, hvor du får konkrete tips til at lave gode speaks.

Sådan opsætter du en velkomsthilsen på dit hovednummer inden for åbningstid:
    1) Gå til "Opsætninger" i dit Relatel-kontrolpanel
    2) Tryk på drop down menuen "Ved indgående opkald"
    3) Vælg et af punkterne “afspil lyd og...”

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen
    1) Optag via telefon
    - Du vil blive ringet op på telefonnummeret, der er tilknyttet din bruger
    - Følg vejledningen i telefonen
    - Når du har godkendt din speak, vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den
    2) Upload en lydfil

3) Vælg lyd fra dit Relatel-lydarkiv
    4) Bestil professionel speak

Stil hovednummeret videre til opsætningen

Når du har gemt opsætningen med din velkomsthilsen, skal du stille hovednummeret videre til den.

1) Gå til "Åbningstider" i kontrolpanelet
    2) Indstil dine åbningstider og stil videre til opsætningen med din velkomsthilsen.

Viderestil til opsætning med velkomsthilsen

Sådan opsætter du velkomsthilsen til kald uden for åbningstid:
    1) Gå til "Opsætninger" i dit Relatel-kontrolpanel
    2) Tryk på drop down menuen "Ved indgående opkald"
    3) Vælg et af punkterne “afspil lyd og...” eller "gå til telefonsvarer", hvis man skal kunne lægge besked uden for jeres åbningstid.

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen
    1) Optag via telefon
    - Du vil blive ringet op på telefonnummeret, der er tilknyttet din bruger
    - Følg vejledningen i telefonen
    - Når du har godkendt din speak, vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den
    2) Upload en lydfil

3) Vælg lyd fra dit Relatel-lydarkiv
    4) Bestil professionel speak

Stil hovednummeret videre til opsætningen

Når du har gemt opsætningen med din velkomsthilsen, skal du stille hovednummeret videre til den.

1) Gå til "Åbningstider" i kontrolpanelet
    2) Vælg opsætningen i punktet "Udenfor åbningstid"

Velkomsthilsen uden for åbningstid

Sådan opsætter du velkomsthilsen ved Ubesvaret:

1) Gå til "Opsætninger" i dit Relatel-kontrolpanel
    2) Tryk på drop down menuen "Ved indgående opkald"
    3) Vælg et af punkterne “afspil lyd og...” eller "gå til telefonsvarer", hvis man skal kunne lægge besked, hvis I ikke besvarer opkaldet.

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen

1) Optag via telefon
    - Du vil blive ringet op på telefonnummeret der er tilknyttet din bruger
    - Følg vejledningen i telefonen
    - Når du har godkendt din speak vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den

2) Upload en lydfil
    3) Vælg lyd fra dit Relatel-lydarkiv
    4)
    Bestil professionel speak

Stil hovednummeret videre til opsætningen

Når du har gemt opsætningen med din velkomsthilsen, skal du stille hovednummeret videre til den.

1) Gå til "Åbningstider" i kontrolpanelet
    2) Vælg opsætningen i punktet "Ubesvaret"

Velkomsthilsen ved ubesvarede opkald

Sådan opsætter du en velkomsthilsen til en telefonmenu:

1) Gå til "Opsætninger" i dit Relatel-kontrolpanel
    2) Tryk på drop down menuen "Ved indgående opkald"
    3) Vælg punktet "gå til telefonmenu"

Du får derefter følgende muligheder for at tilføje velkomsthilsnen

1) Optag via telefonen
    - Du vil blive ringet op på telefonnummeret, der er tilknyttet din bruger
    - Følg vejledningen i telefonen
    - Når du har godkendt din speak vil den fremgå i din browser på din Relatel-konto, hvor du kan aflytte den og navngive den

2) Upload en lydfil
    3) Vælg lyd fra dit Relatel-lydarkiv
    4) Bestil professionel speak

Stil hovednummeret videre til opsætningen

Når du har gemt opsætningen med din telefonmenu, skal du stille hovednummeret videre til den.

1) Gå til "Åbningstider" i kontrolpanelet
    2) Indstil dine åbningstider og stil videre til opsætningen med din telefonmenu.

Velkomsthilsen til telefonmenu