Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvordan aktiverer jeg Ring ud?

  Skrevet af Kundeservice

  • 3 nov. 2019

  Når du har et mobil-produkt, Omstilling Pro eller Omstilling Premium så vil "Ring ud" automatisk være aktiveret.

  Sådan fungerer det:

  Ring ud fra Relatel webapp via din telefon

  I stedet for at taste et nummer ind manuelt på din telefon, så kan du klikke på “Ring ud”-knappen i Relatels web-app (app.relatel.dk). Det er knappen med et telefonrør i øverste højre hjørne. På den måde kan du foretage opkaldet fra web-appen, men fortsætte kaldet fra din telefon.
   
  Ring ud via app.relatel.dk

  Herefter indtaster du det nummer, du vil ringe til. Du kan også nemt sætte et nummer ind, som du har kopieret fra en hjemmeside, mail eller andet.

  Når du har skrevet telefonnummeret og trykket “ring op”, så ringer systemet op til din telefon. Du bekræfter opkaldet ved at besvare telefonkaldet, og så vil systemet ringe til det indtastede nummer.

  Ring ud fra Datakald
  Du kan også ringe ud fra Datakald i stedet for telefonen. Så behøver du ikke at have din telefon på dig og kan styre alt via Relatels web-app.

  For at ringe ud via Datakald, skal du have Omstilling Premium. 

  Du følger samme fremgangsmåde som mobil.
  1. Gå ind på app.relatel.dk
  2. Tryk på telefonrøret i øverste højre hjørne.
  3. Indtast nummeret og tryk Ring.
  4. Vælg at du vil ringe ud via "min browser" i stedet for telefonen.

  Du kan indtaste tal på telefonblokken, der befinder sig i kaldsboksen nederst til venstre, hvis du for eksempel bliver mødt af  “tryk 1 for at tale med receptionen”.

  Tastevalgs menu

  Kan jeg også ringe ud fra hovednummer?
  Hvis du har Omstilling Premium, kan du nemt vælge at ringe ud fra et hovednummer i stedet for din egen mobil, når du starter et Ring ud-kald. Så ser modtageren det nummer, du ønsker. Du vælger det lige under, hvor du indtaster telefonnummeret.

  Er personen allerede i din kontaktliste?
  “Ring ud” suppleres fint af en anden Relatel-feature: “Klik for at ringe”, som du kan bruge, hvis personen, som du skal ringe op, allerede er i din opkaldsliste. Så behøver du ikke engang at indtaste nummeret, men kan klikke for at ringe personen op.

  Hvad koster opkald gennem Ring ud?
  Opkaldene koster det samme som almindelige mobilopkald. Ved Datakald gennem browseren (kræver Omstilling Premium) er opkald til almindelige danske numre gratis, men udlandstelefoni bliver takseret pr. minut.

  Kan jeg ringe ud via Relatels smartphone app? 
  Nej, desværre.