Tilbage til oversigt Relatel Support

  Zapier-integration med Omstilling Starter

  Skrevet af Kundeservice

  • 1 jul. 2024

  Når du er bruger af Omstilling Starter har du samtidig adgang til vores Zapier-integration. Med Zapier er det muligt at sætte integrationer op til 1.000-vis af systemer.

  Du kan fx sætte en kalender-integration op, så du automatisk går i forstyr ikke, når du er i møde – uden at skulle skrive en linjekode.

  Integrationsmuligheder med Starter
  Zapier er samlingsstedet for en masse integrationer til systemer som fx Google Sheets, Microsoft Excel, Zendesk, Plecto og mange mange flere. Med Omstilling Starter har du adgang til to actions i Zapier: 

  - Slå forstyr ikke til/fra. Med denne funktion kan du lave en kalender-integration, så telefonen automatisk går i “forstyr ikke”, når et møde starter og tilbage til aktiv, når mødet slutter.   

   

  - Blev medlem af/forlad gruppen. Hvis I i forvejen koordinerer jeres kundeservice via Slack/Teams, kan I også styre fx grupper fra Zapier-integrationen, og derved gøre det tydeligt for alle hvem der melder sig ind i grupper.

  Vær opmærksom på, at hvis du ønsker at bruge kalender-integrationen, så kræver det et Professional abonnement til $49/mnd. hos Zapier. Dette abonnement er nødvendigt for, at telefon bliver opdateret øjeblikkeligt, når mødet er sat til at starte/slutte.   

  For at komme i gang med Zapier-integrationen skal du opretter en Zapier-konto, og finde Relatel i Zapiers liste af apps. Kom godt i gang med Zapier her. 

   

  Her er en video af, hvordan du sætte en kalender-integration op. I denne video laver vi integrationen med Google, men du kan nemt integrere til andre kalendere også.

   

  Spørgsmål og svar

  Hvordan får jeg adgang til Relatel-triggers på Zapier?

  Du opretter en Zapier-konto, og finder Relatel i Zapiers liste af apps.

  Kan I hjælpe mig med at sætte min Zapier-opsætning op? 

  Der er udførlige guides på Zapiers eget website www.zapier.com. Men går det helt i hårdknude, så ring til os på 71 99 99 99.

  Hvad koster Zapier?

  Det kommer an på, hvor mange Zaps man vil lave, og hvor ofte de skal køre. Se mere på Zapiers eget website.

  Hvor lang tid tager det at lave en integration?
  Det kommer an på, hvor kompleks den er, men hvis den er simpel, og du er rigtig hurtig, kan det gøres på et par minutter.

  Kræver det vedligeholdelse? Altså er der noget jeg skal holde øje med, efter jeg har sat det op?

  Det bør det ikke, medmindre dine behov ændrer sig.

  Kræver det en udvikler eller IT-kyndig at sætte det op? Hvem skal jeg sætte til det i virksomheden?

  Det kræver ikke at man er udvikler, men blot almindeligt ferm til IT. Giv det et forsøg selv, og bed om hjælp, hvis du ikke kan få det til at virke.

  Hvor sikker er Zapier?
  Se Zapiers egen side omkring sikkerhed og databehandling.