Tilbage til oversigt Relatel Support

  Hvordan får jeg Chat på hjemmesiden?

  Skrevet af Kundeservice

  • 27 nov. 2019

  Hvordan opretter- og indlejrer jeg en chat?
  I denne her guide får du hjælp til at oprette en chat til din hjemmeside. 

  Når du har købt Omstilling Premium til de medarbejdere, der skal håndtere jeres chats, kan du indlejre den på hjemmesiden 

  I kontrolpanelet under Chatkanal trykker du på "opret ny chatkanal".

  Opret ny relatel chatkanal til hjemmesiden

  Når du har indtastet oplysninger som navn, kontaktadresse, overskrift og valgt chatkanalens farve trykker du "gem ændringer". Gå tilbage til Chatkanal og tryk på redigér ud fra din nyoprettede kanal (se billede nedenfor). 

  Rediger chatkanalHer finder du indlejringskoden. Den skal du kopiere og indsætte på den/de sider, du ønsker chatten skal være.

  OBS! Det er forskelligt, hvor indlejringskoden skal placeres alt efter, hvilket cms-system I bruger. Vi foreslår, at I her får hjælp fra IT til at sætte chatten det rigtige sted hen. 

  Indlejringskode til Relatel chat
  Herefter skal du trykke på chatåbningstider, for at lave dine åbningstider til chatten. Chatten kommer automatisk frem når du har åbent. Husk at trykke "Gem indstillinger", hver gang du laver ændringer.

  Aabningstider Relatel chat

  Du kan også vælge at aktivere integrationen til Facebook Messenger, så dine kunder kan chatte med jer gennem den kanal. I vil få beskederne ind ligesom almindelige chats.

   

  Hvorfor er der nogle kunder, der ikke kan se chat-boksen?
  Hvis de besøgende har en adblocker aktiveret og I bruger Google Tag Manager på siden, så vil kombinationen af disse gøre, at de besøgende ikke ser chatten. Det kan også være at jeres åbningstider ikke står korrekt, så det er værd at tjekke, hvis I oplever det.

  Kan jeg få chat på andre sprog end dansk?
  Som standard er teksten i chatboksen dansk. Men det er muligt at ændre sproget til en række andre forskellige sprog via koden. Det kræver dog at I selv har en udvikler, der kan lave denne ændring. I kan ændre sproget til engelsk, tysk, svensk, norsk eller fransk.