Relatels blog

  Mobilnyt: Fri tale + 50 GB får 5G-dækning

  Skrevet af Cæcilie Hansen

  • 24 mar. 2022
  • læsetid 2 min.
  Er du den heldige indehaver af en mobilpakke fra Relatel? Så er der ekstra gode nyheder på hastigheds-fronten, hvis du har pakken Fri tale + 50 GB.
   
  Fra i dag får ALLE Fri Tale + 50 GB-abonnementer nemlig adgang til 5G-signalet på Danmarks bedste netværk. Helt uden merpris for dig og din virksomhed.
   
  5G_ikon_5G_Green_peach
  Så kan du fremover nyde godt af lynende hurtig hastighed på TDC NET (der står for Relatels mobilnetværk), uanset om du er på kontoret eller på farten. 
   
  Og det er ikke for sjov, når vi skriver, at det går hurtigt. For med 5G-netværket kan du opleve hastigheder, der kan være op til 20 gange hurtigere, end når du surfer på 4G 🚀

   

  Kræver det noget særligt?

  For at du kan få glæde af 5G-netværket, skal du bruge disse tre ting:

   

  • Mobilpakke med 5G:
   Du skal have pakken Fri Tale + 50 GB.

  • Telefon med 5G-teknologi:
   En mobil, der er 5G-ready. Du kan se i din mobils specifikationer, om den virker med 5G-teknologien. Ellers så udfyld formularen her på siden ⤵️, så kontakter vi dig med et skarpt tilbud på en mobil med 5G.
  • 5G-dækning:
   Der er gode chancer for, at du har 5G-dækning på fx din firmaadresse eller hjemme. TDC NET dækker nemlig 98,4% af Danmark med 5G. Klik her for at se et dækningskort.

  Har du disse tre ting, så får du automatisk glæde af et mobilnetværk med lynhurtig hastighed, høj kapacitet og fremragende reaktionstid.

   

  Få skarpt tilbud på en mobil med 5G

  Mangler du mobilen, så husk at du kan få et tilskud til en ny mobil igennem Relatel, når du er kunde hos os. Prisen afhænger af, om du tidligere har købt hardware hos os - og hvor lang tid, du har tilbage af evt. binding på din mobilpakke.

  Du kan også købe mobilen hos os uden tilskud. Så betaler du blot fuld pris for den - men ikke mere, end du betaler andre steder.

   

  Du kan fx få tilbud på disse mobiler med 5G:

  • iPhone 12 64GB (fås også i 128 GB)
  • Samsung Galaxy A22 5G

   

  Mangler du en 5G-mobil? Få et knivskarpt tilbud

   

   

  Produktnyheder Produkt features