Mobilfeatures

Med Relatel kan du få unikke funktioner til din mobilpakke som f.eks. kø-funktion, velkomsthilsen og ventemusik på dit mobilnummer.

Hjerte ikon

Få omstillingsfunktioner på dit mobilnummer

Vi ved, at hverdagen som erhvervsdrivende er travl, og der er mange bolde i luften, der skal gribes. Telefonen ringer, og mens du håndterer den ene henvendelse, kan en anden ringe forgæves. Et mistet opkald kan være en mistet ordre.

Nummeret er optaget, vent venligst 
Hvis du tilkøber Mobilfeatures til din mobilpakke, så vil kunder, der ringer til din mobil - mens den er optaget - blive mødt af beskeden “Nummeret er optaget, vent venligst…” hvorefter de får oplyst deres plads i køen, og hører ventemusik indtil du svarer på opkaldet.

Du har også mulighed for at slå til, at du hører en banketone, når der er nogen i kø. 

Du skal derfor ikke længere bekymre dig om, at kunderne oplever, at telefonen ringer i en uendelighed, eller at de lægger på uden at indtale en besked. 

En professionel velkomst
Med Mobilfeatures kan du også byde dine kunder velkommen med en personlig besked, når de ringer til dit mobilnummer. Så kan du sørge for, at dine kunder føler sig taget godt imod - allerede inden du tager telefonen.

Pris for tilkøb
Du skal have en mobilpakke fra Relatel for at kunne tilkøbe Mobilfeatures. Du kan selv vælge, hvor lang binding du ønsker: