Hvordan opsætter jeg mobilen til MMS og Internet?

Del:

Har du problemer med internetforbindelsen eller MMS på din telefon, kan du finde en guide til manuelt at opsætte internet og MMS din telefon her.

De fleste smartphones kræver dog blot at du enten nulstiller din APN (Android) Windows eller netværksindstillinger (iPhone)

Sådan nulstiller du APN-indstillinger på de fleste Android-telefoner
Åben indstillinger > Trådløs og netværk > mobilnetværk > navn på adgangspunkt (hvis du ønsker at geninstallere, så tryk "slet APN"). Du finder APN informationerne for hhv Telenors og TDCs netværk længere nede på siden.

android-netvaerksindstillinger

Sådan nulstiller du dine netværksindstillinger på din iPhone
Åben indstillinger > Mobil > indstillinger til data > Mobildata netværk

Skærmbillede 2016-11-17 kl. 13.06.37.pngSkærmbillede 2016-11-17 kl. 13.08.07.png

Mobildata
APN: internet
Brugernavn: Ikke angivet
Adgangskode: Ikke angivet

MMS
APN: TDC MMS
Brugernavn: Ikke angivet
Adgangskode: Ikke angivet
MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002
Mms-proxy: 194.182.251.15:8080
Maks. str. på mms-besked: 614400
MMS UA Prof URL: ikke angivet

Internetdeling
APN internet
Brugernavn
Adgangskode