Relatels blog

  Opkaldsboksen skifter plads

  Skrevet af Kundeservice

  • 29 aug. 2022
  • læsetid 4 min.
  Opkaldsboksen skifter placering. I stedet for at tage dit opkald i nederste venstre hjørne, skal du i fremtiden klikke i øverste venstre hjørne. 
   
   
  Opkaldsboksen er en af vores mest brugte funktioner, da den sikrer, at du kan omstille opkald let som en leg. Men vi har desværre også oplevet, at opkaldsboksen kan skygge for andre funktioner, så derfor skifter den plads. I fremtiden vil du kunne finde opkaldsboksen i øverste venstre hjørne. 
   
  Skærmbillede 2022-08-22 kl. 13.55.18 (1)
  Ikke nok med at opkaldsboksen nu er placeret et sted, hvor den ikke står i vejen, så er panelet også responsivt. Det vil sige, at panelet automatisk tilpasser sig størrelsen på dit browservindue. Hvis du ikke har nogle aktive opkald, så er opkaldspanelet skjult, og optager derfor ikke plads i dit overblik. 
   
  Panelet kan også foldes ind ved de store skærmstørrelser. Så man kan øge sit arbejdsområde, hvis man f.eks. ikke tager mange opkald og helst vil have den minimeret
   
  Trick til den lille opkaldsboks
  Hvis du håndterer dine opkald fra et lille browservindue, så vil opkaldsboksen automatisk tilpasse sig og blive vist i et lille format. Men når du holder musen henover den minimerede opkaldsboks, så vil den automatisk vise en større version. 

   

  Samme smarte funktioner som tidligere
  Selvfølgelig har opkaldsboksen samme smarte funktioner, som du er vant til. Den kan stadigvæk foldes ud, og vise dig hvem det er mest sandsynligt, at kunden skal tale med – baseret på hvem kunden sidst talte med. 
   
  Du får adgang til den nye kontaktboks i løbet af denne uge. Det sker helt automatisk, og du behøver ikke gøre noget. 
   
   
  🚀 Opkaldsboksen er ikke det eneste nye vi har på programmet - det har vi lavet en blogpost om. Læs vores blogpost om vores nye funktioner i omstilling
   
  Tilmeld dig Relatels nyhedsbrev

   

  Produktnyheder