IFTTT

Få adgang til 1.000-vis af muligheder med Relatels integration til If This Then That.

bubble
integration bubble

Integration til IFTTT

Med If This Then That kan du bygge integrationer og automatiske workflows mellem forskellige slags software, der ellers normalt ikke taler sammen. Så kan du nemt forbinde din Relatel-konto med de systemer, som din virksomhed allerede bruger.

Relatel integration IFTTT

Dine fordele med integration til IFTTT

Med If This Then That bygger man automatiske workflows som hedder “Applets”. En Applet består af en “trigger” (If This) og en eller flere “actions” (that). 

Triggeren er den hændelse, der får en Applet til at starte – det kan fx være at et opkald er afsluttet i Relatel, at man har modtaget en email eller at klokken er blevet 16. Når en Applet er startet, kan den lave ændringer i andre systemer ved hjælp af actions. Det kan fx være at ændre “Ring ud via” i Relatel, at sende en web-sms eller slukke lyset. Hvilke Applets du har adgang til, afhænger af din omstillingspakke. 

Connect IFTTT

Forbind med kun 2 klik

Hos Relatel skal det være ligetil for alle at bruge vores integrationer. Derfor behøver du ikke være IT-ekspert, for at kunne oprette forbindelse mellem Relatel og dine andre systemer. Med kun 2 klik kan du integrere til mange af vores integrationer, herunder If This Then That.

Du skal blot søge efter Relatel på ifttt.com, vælge integrationen og klikke på "Connect". Så kan du let og hurtigt komme i gang med, at bruge Relatels integration til IFTTT. 

question_ikon_small (1)

Spørgsmål til integrationer?

Kontakt vores kundeservice på 71 99 99 99 eller læs mere om vores andre integrationer.