Tidligere Fullrate Pro kunde?

Fullrate Pro slår sig sammen med Firmafon og bliver til Relatel. Læs mere om hvad det betyder for dig.

image description

Relatel

Vi er stolt præsentere en stor nyhed i den danske televerden og en god nyhed for vores kunder: Fullrate Pro slår sig nemlig sammen med Firmafon og bliver til Relatel. Danmarks nye stærke teleselskab til små og mellemstore virksomheder.


Relatel er det bedste af to verdener. Hos Fullrate Pro har vi haft stor succes med at tilbyde enkle mobilløsninger til attraktive priser. Firmafon har specialiseret sig i at skabe brugervenlige omstillingsløsninger til god kundekontakt.


I Relatel bygger vi videre på hinandens kvaliteter og skaber endnu bedre kundeoplevelser for dig og dine kunder.


Relatel er – ligesom Fullrate Pro og Firmafon – en del af Nuuday.

Hvad betyder det for din virksomhed?

Bredbånd & TV
Relatel kommer kun til at udbyde mobilprodukter og software og således hverken TV-eller bredbåndsløsninger. Du kan beholde din nuværende TV- og bredbåndsløsning, og dit abonnement fortsætter som det plejer.

 

Telefoni, M2M og mobilt bredbånd.
Vi flytter alle Fullrate Pros telefonikunder over i Relatels system i de kommende måneder. Vi tager små puljer af kunder ad gangen, så vi kan sikre, at alle får en god start.


Vi kontakter jer i løbet af de næste måneder med mere information om jeres abonnement, pris og udstyr.


Indtil I er flyttet over, så er jeres produkter som de plejer at være og faktureringen vil også foregå på samme måde. Hvis I skal købe nye produkter, inden I bliver flyttet over til Relatel, så kontakt os på 71 99 99 99, så hjælper vi jer.


Vi glæder os til at præsentere Relatels omstillingsløsninger. Blandt andet fordi mange af Fullrate Pros kunder har efterspurgt features, som det nu er muligt at få. I kan allerede nu se de forskellige pakker her.


I vil også høste fordelene ved at være i et teleselskab, som har fokus udelukkende på erhvervstelefoni. Vores udviklere, der sidder i København, bygger ligetil teknologi med udgangspunkt i kundernes behov og de giver løbende løsningerne et skud innovation, så teknologien (og I) er klar til fremtidens muligheder.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen sammen og til at vise, hvilken forskel Relatel kan gøre for jer – og for jeres kunder, når de ringer til jer.

Flere sprøgsmål?


Har du spørgsmål? Så har vi lavet en side, hvor vi giver svar på de fleste spørgsmål om Relatel, og hvad det betyder for dig. Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 71 99 99 99.

Få svar på dine spørgsmål