Tidligere Firmafon kunde?

Firmafon slår sig sammen med Fullrate Pro og bliver til Relatel. Læs mere om hvad det betyder for dig.

image description

Relatel

I dag kan vi stolt præsentere en stor nyhed i den danske televerden og en god nyhed for vores kunder: Firmafon slår sig nemlig sammen med Fullrate Pro og bliver til Relatel. Danmarks nye stærke teleselskab til små og mellemstore virksomheder.

Relatel er det bedste af to verdener. Hos Fullrate Pro har de haft stor succes med at tilbyde enkle mobilløsninger til attraktive priser. Hos Firmafon har vi specialiseret os i at skabe brugervenlige omstillingsløsninger til god kundekontakt. 

I Relatel bygger vi videre på hinandens kvaliteter og skaber endnu bedre kundeoplevelser for dig og dine kunder.

Relatel er – ligesom Fullrate Pro og Firmafon – en del af Nuuday
(CVR: 40075291).


Hvad betyder det for din virksomhed?
Du finder nu dit kontrolpanel og din app på app.relatel.dk i stedet for på app.firmafon.dk.

Vi flytter alle Firmafons brugere og Fullrate Pros brugere over på Relatels produkter og vi kontakter jer om ganske kort tid med mere information om jeres abonnementer.

Indtil I er flyttet over, så er jeres eksisterende produkter, vilkår og priser, som de plejer at være. Men du kan ikke længere købe nye produkter hos Firmafon, det skal du gøre hos Relatel. De nye produkter ligger allerede klar til jer i kontrolpanelet, så dér kan du købe dem.

Lidt om de nye produkter
Vi er meget stolte over den nye produktportefølje, vi præsenterer i dag. Vi synes selv, at det er et stærkt bud på, hvad lige præcis små og mellemstore virksomheder har brug for. Og så har vi arbejdet på at gøre pakkerne ligetil. Fx. er der nu kun fire mobilpakker, som passer til de flestes behov.

Du kan få et overblik over produkterne på www.relatel.dk

Her er highlights om de nye produkter:

  • Omstillingsfamilien har fået en lillebror. Omstilling Starter er kommet til verden. Det er en omstillingsløsning for det nystartede firma eller for medarbejderen, der kun skal kunne omstille. Det er der mange af jer, der har efterspurgt. 
  • Hos Relatel kan du derfor nu vælge mellem tre omstillingsløsninger: Omstilling Starter (nyt produkt), Omstilling Pro (tidligere Omstilling) og Omstilling Premium (tidligere Omstilling Plus).
  • Chat og Statistik, der tidligere var selvstændige produkter, er nu flyttet ind i Omstilling Premium. Og Omstilling Pro indeholder nu også telefonkø-funktionen. 
  • Til dig, der slet ikke kan få nok data: Du kan nu vælge en mobilpakke med fri tale og fri data(!). For nu at skrive det med småt med stort sænker vi hastigheden efter 1000 GB, meeen mon ikke det er nok for de fleste :-)
  • Mobilpakkerne er ændret en del. Forbrugspakken er væk, og vi er gået fra 11 til fire mobilpakker. Du kan se mobilpakker og mobilt bredbånd  på www.relatel.dk
  • Der er flere lande med i de nye mobilpakker, men til gengæld er de ikke helt de samme – så vær obs, hvis du skal til udlandet. Du kan se dem alle her [link til udlandside]   
  • Datakald kan nu kun fås sammen med Omstilling Premium.
  • Med eller uden binding? Nu kan du vælge! Alle vores produkter kan selvfølgelig købes uden binding – ligesom det plejer at være. Men hvis du fx har brug for hardware, eller du ved, at du har lyst til at blive i et år, så kan du nu også vælge pakker med binding. Du kan ringe og høre nærmere på 71 99 99 99, hvis du er nysgerrig. Du finder også mere information i kontrolpanelet.

 

Hvis du vil læse om dine eksisterende produkter, features og vilkår, kan du stadig finde informationen på firmafon.dk.

I dag byder vi velkommen til en masse virksomheder, ligesom vi også siger velkommen til nye kollegaer. Vi håber, at du vil være med til at byde velkommen til de nye stemmer, når du ringer ind til kundeservice næste gang. Vi glæder os herinde til at fortsætte vores rejse sammen og vise, hvilken forskel Relatel kan gøre for dig og dine kunder. 

Flere spørgsmål?


Har du spørgsmål? Så har vi lavet en side, hvor vi giver svar på de fleste spørgsmål om Relatel, og hvad det betyder for dig. Du er også velkommen til at ringe til kundeservice på 71 99 99 99.

Se FAQs om ændringen