Få adgang til unikke drone-muligheder

Stjerner

Relatel, Ericsson og TDC NET i stærkt samarbejde

Et unikt samarbejde mellem Relatel. Ericsson og TDC NET giver nu vores kunder en konkurrencemæssig fordel i drone-verden.

TDC NET leverer Danmarks bedste netværk, Ericsson leverer en cloud-baseret droneplatform og Relatel leverer en drone-pakke med simkort og router.

Med det setup har du og din virksomhed de bedste forudsætninger for at kunne teste fremtidens drone-muligheder og få en konkurrencemæssig fordel. 

Drone_ikon

Højtflyvende drone-muligheder

Brugen af droner til erhvervsmæssige formål har et stort uforløst potentiale. De mest almindelige udfordringer med brugen af droner er:

 • Du kan kun kontrollere dronen på en radius af 3-5 km afstand
 • Du ved ikke hvem, der kontrollerer hvilke droner
 • Det er ikke muligt at flyve droner uden visuel kontakt. 

Ericsson Drone Mobility (EDM)
Men nu giver Ericsson Drone Mobility (EDM) mulighed for, at din virksomhed kan flyve droner uden visuel kontakt med stærk tele-kryptering og data sikkerhedsløsninger.

Ericsson Logo NEW3

Hvad er Ericsson Drone Mobility?

EDM er en cloud-baseret platform, der giver dig mulighed for at håndtere dine droner på en sikker og effektiv måde. Du kan styre dine droner via streaming fra computere eller mobile enheder. 

Samtidig sker streamingen samt opsamling af data fra dronen over en sikker mobilforbindelse og ikke på SD-kort (som ellers er normal praksis). 

Telecom Network Intelligence-teknologien giver den nødvendige forbindelse, så I sikkert kan håndtere jeres droner. Det bliver f.eks, muligt at give myndigheder direkte besked før en planlagt flyvning og dele den planlagte rute med dem. 

Vores drone-pakke

Lad Relatel levere jeres simkort og 5G router, så I kan komme i gang med at udnytte jeres fulde drone-potentiale. 

 • 5g-logoAsset 11

  Mobilt bredbånd
  1.000 GB

  1.000 kr/md.
  Oprettelse 0 kr. Mindstepris 1 md. 1.000 kr./stk.
  • 5G
  • 50 GB EU roaming
  • Prioritering i netværket
  • Ericsson service/IT platform
  • 5G router til 0. kr. (normal pris 2.700 kr.)
  • Danmarks bedste netværk med TDC NET
Hjerte

Vil du gerne vide mere?

Vi er klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om dette unikke samarbejde og produkt. Ring til Marcel Pfaff på 71 99 99 06

Danmarks Bedste Mobilnet

Kom på Danmarks bedste mobilnet

Teknologisk Institut har for 6. år i træk målt TDC NETs mobilnet til Danmarks bedste. 

På landsplan får du hele 36% hurtigere download og 43% hurtigere uploadhastigheder end hos konkurrerende teleselskaber. Og du får Danmarks bedste adgang til 5G. 

Læs mere om rapporten. 

Raket

Lad Relatel blive din vej ind i IoT

Relatel er ikke den største spiller på telemarkedet -  i stedet er vi dem med den største vækst. Hos os er der ikke langt fra tanke til handling, hvor vores agile størrelse gør det muligt at kunne levere resultater hurtigt. 

Men samtidig er vi en del af en større koncern, som giver os adgang til teknologi og know how, som få andre i branchen. 

Hos Relatel får du det bedste fra to verdener. Du får en samarbejdspartner, der kan få ting til at ske, og samtidig får du adgang til den nyeste teknologi i markedet.