Hvordan indtaler jeg en hilsen til mobiltelefonsvaren?

Del:

Personlig indtaling til din mobiltelefonsvarer
1) Log på din Relatel-konto
2) Tryk på “min profil”
3) Vælg “telefonsvarer”
4) Vælg om du vil optage velkomsten via din telefon, uploade en lydfil eller bestille en professionel velkomst

Vælger du at optage velkomsten via din telefon, skal du gøre følgende:
1) Tryk på “optag via telefon”
2) Vælg “ring mig op”. Du vil inden for et minut modtage et opkald.
3) Indtal din optagelse efter tonen og afslut med #
4) Du vil derefter få følgende valgmuligheder i telefonen:
- Tast 1 for at godkende optagelsen
- Tast 2 for at afspille optagelse
- Tast 3 for at genindspille
- Læg på for at annullere optagelsen
5) Når du har godkendt din optagelse, vil den komme frem på din Relatel-konto. Her kan du aflytte den og navngive den.
6) Til slut trykker du “gem”.

Ønsker du at indtale en ny velkomst, trykker du på “skift lyd”, hvorefter du får de samme valgmuligheder som første gang.