Hvor finder jeg min PUK-kode henne?

• 27 nov. 2019

Har du behov for din PUK-kode, er der flere muligheder for at finde den.

Du har modtaget PUK-koden til dit SIM-kort i en velkomst-e-mail da du blev oprettet på Relatel Mobil.

Har du ikke mulighed for at finde denne mail, findes PUK-koden under menuen "Mobil" på din personlige Relatel konto.

1. Log ind på app.relatel.dk
    2. Tryk på dit profilbillede/dine initialer øverst i højre hjørne
    3. Gå til "Konto"
    4. Vælg menuen "Mobil" til venstre på siden
    5. Find PUK-koden nederst på siden under "Mit mobil-simkort", som vist på nedenværende skærmbillede.

Find din PUK-kode hos Relatel

Som administrator af jeres Relatel-konto har du også adgang til at se og administrere brugerne på jeres kontos abonnementer.

Du finder information omkring abonnement for hver bruger ved at gøre følgende:

1. Log på app.relatel.dk
    2. Tryk på "Oversigt" øverst til venstre
    3. Vælg "Kontrolpanel" i drop down-menuen
    4. Vælg "Medarbejdere"
    5. Tryk "rediger" ud for hver medarbejder
    6. Find relevant information omkring medarbejderens abonnement.