Tilbage til oversigt Relatel Support

Sådan nulstiller du netværket på iPhone og Android

Skrevet af Kundeservice

• 27 nov. 2019

Når du som Relatel-mobilkunde modtager dit SIM-kort, så skal du sætte det i din mobil, hvorefter du typisk er klar til at bruge netværket.

Hvis du alligevel oplever problemer, så er det en god idé at nulstille dine netværksindstillinger, så du er sikker på at komme godt fra start.

Se hvad du kan gøre, hvis mobilen ikke virker i udlandet.

Sådan gør du på iPhone:

1. Åbn indstillinger
    2. Tryk på Mobilnetværk
    3. Tryk på Mobildata netværk
    4. Tryk Nulstil indstillinger
    5. Genstart din telefon.

Hvis ovenstående fremgangsmåde ikke hjælper, kan du gøre følgende:

1. Åbn indstillinger
    2. Tryk på Generelt
    3. Tryk på Nulstil
    4. Tryk på Nulstil netværksindstillinger

Vær opmærksom på, at dette sletter evt. gemte adgangskoder til dine trådløse netværk.

Du kan også indtaste indstillingerne manuelt på iPhone

Sådan gør du på Android:

1. Tryk på tandhjul (indstillinger)
    2. Tryk på Trådløst og Netværk
    3. Tryk på Mobile Netværk
    4. Navn på Adgangspunkt/Adgangspunktnavne
    5. Klik på Menu-knappen (de tre prikker øverst)
    6. Vælg Nulstil til standard (for at nulstille APN-indstillingerne)
    7. Herefter skal telefonen genstartes.

NB! Android-telefoner har forskellige måder at nulstille netværksindstillinger på. Vi nævner i den her FAQ én af de mest hyppige metoder til at nulstille på de nyeste Android-modeller. Der findes mange varianter af "Indstillinger --> System --> Nulstilling --> Nulstil indstillinger", så vi kan desværre ikke nævne dem alle.

Du kan også manuelt indtaste indstillingerne på både iPhone og Android, så de matcher med nedenstående:

Mobildata
    APN: internet
    Brugernavn: Ikke angivet
    Adgangskode: Ikke angivet

MMS
    APN: mms
    Brugernavn: Ikke angivet
    Adgangskode: Ikke angivet
    MMSC: http://mmsc.tdc.dk:8002
    Mms-proxy: inetproxy.tdc.dk:8080
    Maks. str. på mms-besked: 614400
    MMS UA Prof URL: ikke angivet

Internetdeling
    APN: internet
    Brugernavn: Ikke angivet
    Adgangskode: Ikke angivet

Oplever du problemer med guiden - måske fordi din telefon er sat op på en anden måde - så kontakt kundeservice på 71 99 99 99.