Sådan nulstiller du netværksindstillinger på din Android

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 7:00:37 AM

Android er et mobil styresystem fra Google. Når du som Relatelmobilkunde modtager dit SIM-kort, så skal du sætte det i din Android-telefon, hvorefter du typisk er klar til at bruge netværket.

Hvis du alligevel oplever problemer, så er det en god idé at nulstille dine netværksindstillinger, så du er sikker på at komme godt fra start.

Her ser du en kort video om, hvordan du nulstiller dine netværksindstillinger.

Sådan gør du:
1. Tryk på tandhjul (indstillinger)
2. Tryk på Trådløst og Netværk
3. Tryk på Mobile Netværk
4. Navn på Adgangspunkt/Adgangspunktnavne
5. Klik på Menu-knappen (de tre prikker øverst i videoen)
6. Vælg Nulstil til standard (for at nulstille APN-indstillingerne)
7. Herefter skal telefonen genstartes.

NB! Android-telefoner har forskellige måder at nulstille netværksindstillinger på. Vi nævner i den her FAQ én af de mest hyppige metoder til at nulstille på de nyeste Android-modeller. Der findes mange varianter af "Indstillinger --> System --> Nulstilling --> Nulstil indstillinger", så vi kan desværre ikke nævne dem alle.

Oplever I problemer med guiden - måske fordi jeres telefon er sat op på en anden måde - så kontakt kundeservice på 71 99 99 99, eller skriv en mail på kundeservice@relatel.dk.