Administration af medarbejdere, forbrug og fakturering

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 7:31:43 AM

Her får du nogle tips til, hvordan du kommer i gang med Administration af medarbejdere, forbrug og fakturering.

Først: Log ind på din Relatel-konto med din mail og adgangskode her.

kontrolpanel
Medarbejdere
Under Medarbejdere har du det fulde overblik over alle dine medarbejdere. Du kan blandt andet redigere den enkelte medarbejder, oprette en medarbejder, finde puk-koder, simkort-numre, ændre abonnementet og bestille nye simkort.

Stamdata
Skifter din virksomhednavn, adresser eller har du brug for kundenummeret, så gå ind under Stamdata for at ændre det.

Telefonnumre
Under Telefonnumre kan du ændre, hvis dine medarbejdere skal kunne sende overtakserede sms’er, bruge telefonen i udlandet. Du kan også ændre din forbrugspakke.
Det er også her, du ser, hvor meget du betaler for det enkelte abonnement og får overblikket over dine hovednumre.

Fakturaer
Under fakturaer kan du vælge, om du ønsker dankortbetaling eller leverandørservice. Her har du alle dine fakturaer samlet ét sted.

Mobilforbrug
Vi vil gerne sikre os at I har de rette abonnementer. Derfor kan du se alle dine abonnementers forbrug her. Med 3 forskellige farver indikerer vi om abonnementet passer til den enkelte bruger.
Du kan også lave søgninger på den enkelte medarbejder og se det specificerede forbrug.