Hvordan kommer jeg i gang med Relatel Omstilling?

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 6:55:12 AM

Her er nogle tips til, hvordan du kommer i gang med at bruge Relatel Omstilling.

Adgang til din Relatel-konto
Se opkald og dine kontooplysninger på https://app.relatel.dk - hvis du ikke automatisk har modtaget dine login-informationer, vil du kunne få dem fra din virksomheds Relatel-administrator.

Hvis du er på farten, så er det nemt at videstille opkald til dine kolleger via Relatels iPhone app eller Android app.

Hvad kan du med Relatel Omstilling?

Omstil til en kollega
Se her hvordan du kan omstille til en kollega

F
orstyr ikke
Indstil når du ikke vil forstyrres. Så kan dine kolleger se, hvis du er på ferie eller til møde. Det er stadig muligt at ringe direkte til dit nummer, men du vil ikke længere modtage opkald via hovednummeret.

Du kan også selv melde dig ind og ud af ringegrupper. Dette gør du via kontrolpanelet og “Ringegrupper”

Se her hvordan du aktiverer Forstyr ikke.

Personlig telefonsvarer

Byd kunderne velkommen med en personlig velkomsthilsen, når de ringer til dit nummer.

Vælg desuden om du vil have telefonsvarerbesked tilsendt via sms eller mail. Det vælger du under "meddelelser" på din Relatel-konto.

Se hvordan du aflytter din telefonsvarer

Gæster til kollegaen?

Send en sms via https://app.relatel.dk, hvis din kollega har fået besøg.
Se hvordan du sender SMS gennem Relatel.

Bestem afsendernummer
Du kan selv bestemme, om modtageren skal kunne se dit nummer eller hovednummeret, når du ringer.
Det kan du gøre i kontrolpanelet ved at trykke “telefonnumre” og “redigér”.

Sådan aktiverer du Ring ud.

Omstilling og telefoni

Hvis du har samlet både omstilling og telefoni hos Relatel, så kan du også se dit mobilforbrug og se om dine kollegaer er ledige ved at logge på din Relatel-konto.

Sådan ser du om din kollega er ledig

Hvis du har nogle spørgsmål, så er vi klar til at svare på dem. Bare ring til os på 71 99 99 99.

Relatel Omstilling Ny kunde