Hvordan omstiller jeg via Android app?

Del:
Du kan med vores Android app omstille et opkald til en kollega via app’en.

Hvis dine kollegaer og du selv har både Omstilling og Mobiltelefoni hos Relatel, vil du også kunne se om din kollega er ledig, optaget eller ikke vil forstyrres, inden du omstiller det indgående opkald.

Her er hvad du skal gøre, når du har modtaget et opkald der skal omstilles:

1) Åbn din Android-app
2) Opkaldet kommer nu frem øverst i app'en. Tryk på opkaldet
3) Tryk på opkaldet
4) Nu kan du se en liste med kollegaer. Vælg medarbejderen du ønsker at omstille til. Systemet foreslår en kollega - ud fra hvem kunden sidst har talt med.
6) Tryk “omstil”
7) Systemet vil nu automatisk igangsætte en betjent omstilling
8) Hvis du lader opkaldet ringe vil du først tale med din kollega, trykker du derimod “læg på” efter “omstil” vil opkaldet gå videre til din kollega direkte. Hvis du vil trække kaldet tilbage, så trykker du annullér.