Hvor finder jeg mine fakturaer?

Skrevet af Kundeservice
Nov 27, 2019 6:42:40 AM

Som administrator af virksomhedens Relatel konto, kan du i kontrolpanelet finde en oversigt over ordrer og fakturaer under menupunktet "Faktuering og betaling".

Samlet overblik over alle fakturaer
Jeres faktura bliver sendt til den fakturamodtager, som I har angivet i jeres kontrolpanel under “Fakturaer”. Det er muligt at have flere modtagere tilknyttet.

Jeres administrator af Relatel-kontoen kan hente alle jeres fakturaer som PDF-filer eller hente et samlet CSV-udtræk af fakturaerne. Her er, hvordan det kan gøres:

1. Log på app.relatel.dk
2. Vælg “kontrolpanel”
3. Tryk “fakturaer”
4.Under “betalte fakturaer” trykker du “hent PDF” eller “hent CSV”

Skærmbillede 2017-01-10 kl. 20.30.41.png

Fakturering og betaling