Administrator vs. Medarbejder

Del:

Der findes 2 forskellige rettigheder som bruger af Relatel Administrator og Medarbejder. Denne artikel beskriver en stor del af forskellene.

Vær opmærksom på, at til flere af de nævnte funktioner skal man have omstilling for at kunne bruge.

Skærmbillede 2017-06-13 kl. 13.51.55.png

Her er nogle svar til ofte stillede spørgsmål.

Der er ingen begrænsninger på hvor mange administratore, man kan have tilknyttet.
Alle på en konto kan i princippet være administratorer.

Som administrator kan man ikke aflytte andres personlige opkald.

Som administrator kan man ikke se hele nummeret ved mobilbrugernes forbrugsstatistik.

Man kan kun se sine egne udgående opkald i wep-app’en.

Som mobilbruger er man beskyttet af persondataloven, hvorfor udgående opkald, personlige telefonsvarer og specificeret forbrug kun fremgår på den enkeltes konto.