Administrator vs. Medarbejder

• 27 nov. 2019

Der findes 2 forskellige rettigheder som bruger af Relatel: Administrator og Medarbejder.

Hvad er forskellen på brugerrettighederne?

Indstil hvilke rettigheder en bruger skal have til din virksomheds Relatel-konto. Vælg mellem Medarbejder eller Administrator.

• En administrator kan enten have fuld adgang til alle funktioner i kontrolpanelet, eller begrænset adgang, så brugeren kun får adgang til udvalgte dele af kontrolpanelet.

• En medarbejder har ikke adgang til kontrolpanelet.

Sådan indstiller du brugerrettigheder

Begræns admin-rettigheder

• Giv brugeren administrator-rettigheder (se hvordan længere oppe på siden ⬆️)
    • Sæt flueben i de funktioner, som brugeren skal have adgang til
    • Gem.
    Begrænset adgang til kontrolpanelet hos Relatel

Kort og godt om brugerrettigheder:

• Der er ingen begrænsninger på, hvor mange administratorer, man kan have tilknyttet. Alle på en konto kan i princippet være administratorer.
    • Som administrator kan man ikke aflytte andres personlige opkald.
    • Som administrator kan man ikke se hele nummeret ved mobilbrugernes forbrugsstatistik.
    • Man kan kun se sine egne udgående opkald i web-appen.
    • Som mobilbruger er man beskyttet af persondataloven, hvorfor udgående opkald, personlige telefonsvarer og specificeret forbrug kun fremgår på den enkeltes konto.